na večeru máme največšiu hostinu dňa a skoro stále varené jedlo, ale keď zjem olovrant , tak večer nemám hlad a dám si len pohár mlieka a zajedám pár guľkami nesquiku alebo tak..
Radšej mám teplé večere, normálne nejaké mäso so zemiakmi a podobne. Ale nikdy nejedávam to, čo som mal v ten deň aj na obed. Ale ináč keď nič také nie je, vystačím si aj s nejakými rožkami a podobne.
Nekedy si dam jogurt inokedy klobasu, parky alebo slaninu...inokedy nic...podla nalady nemam strach ze by som pribral a aj keby mam 2 metre to sa strati =D
@vlcica1989 tu cibulu ti kvitujem, ale tu tlacenku? inak kedysi klasicka vecer bola aj pre mna cibulovy chlieb s mastou alebo len s maslom a veeeeela cibule
hocico ako kedy ... kazdy den nieco ine, raz je to zmrzlina, raz su to zemiaky, ryza... nieco od obeda, inokedy len samotna cibula a kukuricne, zavisi na co mam chut a co vlastne mam na intraku alebo doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja som proste taký celý deň nič nechalujem a potom večer ma to chytí tak otvorím chladničku a vyťahujem všetko doradu
nevyberam si..
DDD
no ved to...ziadne Rezne alebo Fretky??:l
u mňa je bežné že o pol jedenástej si objednám pizzu