@micenzo to si akožeako skonštatoval že mám nanich negatívny názor a ešte ktomu kôli ich farbe pleti... nikdy som nikoho neodcudzovala kôli farbe pleti a nemám žiadny negatívny nároz ... proste si len myslím že z nich nebude svetová velmoc..
@micenzo neviem o tom štáte skoro nič len som si proste myslela ze na to predpoklady nemajú ... a uvedom sa ! niesom žiadna rasistka ! neviem prečo ti to napadlo nič také som nepovedala.
a ano @rachel1 prave si sa zucastnila udalosti s nazvom Sprav si z cloveka rasistu , prave takto nejako niektori jedinci dokazu z cloveka urobit rasistu ajked nic zle nepovie iba sa vyjadri negativne a ma iny nazor na nieco a uz je spalovacom zidov,rasistom,nackom a iné.. !
ako odskodne dostanes moj podpisany uterak a podpiskartu prezidenta Ghany
hlas sa do spravy
s pozdravom!
tema vsak zije a nadalej chcem vyjadrovat podporu panovi Mahamovi
@sturmer jebe vám ? to akože ked mám iný názor ako vecina tak som hned rasistka ? to isté by som napísala aj keby tam žili belosi alebo mulati alebo cinania alebo indiani alebo neviem kto ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a teraz tam majú aj prezidenta
to tvoja mama nebude hrda ked zisti ze sa nevyznas v krajine z ktorej pochadza!
» www.guardian.co.uk/world/2012/dec/...
» www.teraz.sk/zahranicie/prez...
on to len obhajil! a je to spravne pre ghansky lud
btw, co je take vynimocne na tomto ujovi ?
a ano @rachel1 prave si sa zucastnila udalosti s nazvom Sprav si z cloveka rasistu , prave takto nejako niektori jedinci dokazu z cloveka urobit rasistu ajked nic zle nepovie iba sa vyjadri negativne a ma iny nazor na nieco a uz je spalovacom zidov,rasistom,nackom a iné.. !
ako odskodne dostanes moj podpisany uterak a podpiskartu prezidenta Ghany
hlas sa do spravy
s pozdravom!
tema vsak zije a nadalej chcem vyjadrovat podporu panovi Mahamovi
Zachvilu budu vsetci Ghanológovia na birdzi.
no sak pri inteligencii birdzakov si toto tu ani nevsimnu a budu davat nadalej seriozne prispevky