Som prekvapený ako málo hlasov má futurama..či to má niečo spoločné s malou dostupnosťou v českej mutácii a chorobnou neschopnosťou dnešnej mládeže použiteľne ovládať angličtinu..ktovie.
Lebo aj keď je futu od tých istých autorov ako simpsonovci, príde mi viac "outside-box" robená, a v porovnaní s poslednými sériami simpsonovcov- no, vtipnejšia. Simpsni sú tiež fajn ale príliš "dobrí", alebo "rodinní". Akoby sa autori báli tam dať ostrejší vtip alebo narážku, lebo pracujú s rodinnou značkou.
Family guy je tiež dobrá šou, má kolísavú kvalitu (napríklad 4. až 7. séria sú výborné, 8. a 9. sú naopak sklamaním) no všetky vtipy, ktoré by simpsonovci chceli, ale si nemôžu dovoliť.
@stodvacinkar ako velky fanusik kreslenych blbosti s anglictinou viac nez pouzitelnou som videla asi 2 diely futuramy a aj to som sa do toho druheho ledva dokopala absolutne ma to nezaujalo ani mi to nepripadalo vtipne ani nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
... ♥ oni ♥
Lebo aj keď je futu od tých istých autorov ako simpsonovci, príde mi viac "outside-box" robená, a v porovnaní s poslednými sériami simpsonovcov- no, vtipnejšia. Simpsni sú tiež fajn ale príliš "dobrí", alebo "rodinní". Akoby sa autori báli tam dať ostrejší vtip alebo narážku, lebo pracujú s rodinnou značkou.
Family guy je tiež dobrá šou, má kolísavú kvalitu (napríklad 4. až 7. séria sú výborné, 8. a 9. sú naopak sklamaním) no všetky vtipy, ktoré by simpsonovci chceli, ale si nemôžu dovoliť.
2. Simpsonovci
3. Family Guy