Je to neuveriteľné, ale všetky tieto hlášky odzneli na internetových fórach.(somariny, čo odzneli na birdzi samozrejme nepíšem, tie si mohol prečítať každý sám.)
@mcvpn Lol? Ako že istí keketi považujú mužskú masturbáciu alebo sex s antikoncepciou alebo kondómom za vraždu (pohlavných buniek), to viem, ale že to dakto tvrdí aj o umelom oplodnení, to už kde sme Keď už to volakerí berú tak do detailov tak by ma zaujímalo čo by povedali o polúcii za ktorú človek nemôže
@mcvpn Jo a ešte menšturáciu som zabudol, niektoré radikálne kresťanské sekty ju tiež považujú za vraždu a dávajú ženám nejaké spešl lieky aby nemenštruovali.. Tiež ďemencia
@waagbistritz69 neboj sa to všetko čo si napísal nepovažujem za vraždu,nie som náboženský fanatik, ale pri umelom oplodnení tak ako aj pri potrate ide už zlúčenú mužskú a ženskú pohlavnú bunku, lebo pri umelom oplodnení sa odoberie viac vajíčok a tie sa umelo oplodnia spermiami(vtedy by mal vzniknúť život) a vyberie sa len to najvhodnejšie,to ktoré má najväčšiu šancu prežiť.
@tommyhot preco myslis ? Ja (predpokladam, ako jeden z mala) tvojej historke o duchovi verim, lebo v nasom byte sa odjakziva deju divne veci a nikdy nie pozitivne.
..... rodina si to vzdy spajala s istym samovrahom, ktory sa tu pred desiatkami rokov obesil na nasej povale .
@hluzar ak vam robi zle, tak to nie je duch, ale demon. Alebo potom vam nerobi zle, len vy si to tak vysvetlujete.. Duchovia len hladaju pokoj a potrebuju nasu pomoc aby sa dostali na "druhy svet". Ak mas skusenosti s duchom (a aj sa ti zjavuje), daj mu mincu (poloz ju tam kde sa ti zjavil) a ak si ju nebude chciet zobrat tak trvaj na tom aby si ju zobral, cize ju tam nechaj kludne aj par dni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
apropo detenele ditinili (viď ďemencia)
A tú ďemenciu som napísal naschvál tak, všade inde som to detenele/ditinili dodržal as you can see
..... rodina si to vzdy spajala s istym samovrahom, ktory sa tu pred desiatkami rokov obesil na nasej povale .