@pubertslatinocelny nie nevyhnutne
ale nejaká z tých suchých salám by mohla prežiť v pohode aj pri trebárs pätnástich ale také tie ružové a na väčšej teplote by znamenali celkom isté zdravotné riziko, tak potrebujem viac info ohľadom možností
Udeniny su dost odolne. Ked som bola mala, bravali sme v lete do chorvatska salamu a vydrzala vzdy aj tie dva tyzdne v horucavach bez chladnicky, tyzden urcite. No aj ja som uz urcite niekolko krat zjedla aj dvojdnovu salamu, ktora lezala na tanieri a svietilo na nu slnko a bolo mi jej luto. Sice to bola mozno klobasa, ale tak to by nemal byt tak velky rozdiel.
Resp takto... Pokial by bola ocividne uplne ok, tak by som s tym nemala problem. Keby smrdela alebo bola plesniva, tak hm... Potom vazne neviem, lebo tie ostatne moznosti su strasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a saláma aká? na slnku pri koľkých stupňoch vonku?
Luciš a aj ty zahlasuj
ale nejaká z tých suchých salám by mohla prežiť v pohode aj pri trebárs pätnástich ale také tie ružové a na väčšej teplote by znamenali celkom isté zdravotné riziko, tak potrebujem viac info ohľadom možností
Mahlzeit!
Teda otázka, myslíte že by vyšla celá alebo by sa "strávila? "