Pyramidy,polarna ziara,stonehenge,zozskok padakom ale s nejakym instruktorom,vidiet nazivo klokana (a naucit ho nejaky pozdrav) a koalu a mravcozruta a delfina a podobne nunu stvorenia..ale chcem ich aj pohladkat nie sa len pozerat , potom to farebne oko co je vlastne pramen @antifunebracka to ma niekde vo fotkach)..viac ma zatial nenapada
vidieť polárnu žiaru, ísť na Festival of Colours do Indie, vidieť naživo hrať Bon Ivera, Lanu Del Rey , M83 a ešte zopár. stráviť mesiac v Benátkach alebo Prahe , a bezhlavo sa zamilovať (na celý život).
prestopovať Európu, žiť vo Francúzusku, Fínsku a Austrálii, vidieť koalu a kenguru a stromovú kenguru (alebo ako sa to povie po Slovensky) vo voľnej prírode + mega zaujímavé iné zvery, zachrániť nejaké zvieratko, chovať líšku, nájsť si super chlapa a mať s ním super rodinu, napísať knihu o tom aké je super keď sa plnia sny a mať ten super pocit že možno to niekomu spríjemnilo deň, ísť na véľa koncertov a festivalov, tandemov zoskok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A veľa snov sa mi už splnilo