@paperclit keď idem do školy vždy asi hodinu meškám, neospravedlnených hodín mám okolo 60, prepadám zatiaľ zo 4 predmetov a v pohode, nikto nerieši, žiadne vylúčenie ani nič
@forevernymand Keby mám takýto prospech a dochádzku, tak držím krok a hubu a nechválim sa tým na nete, lebo by som si pripadala ako tupá chuderka. :letim:
@forevernymand
Si úžasná, bravó, chváľ sa tým. Ja mám prospech aký mám, hanbím sa za to, cítim sa ako tupaňa, ale aspoň sa snažím.
U.teba je ten problém, že "tupá chuderka" si bola už predtým. Neboj sa, ja mám tiež určité problémy, ale dá sa to prekúsnuť a skúšať to..
To mi pripomína, že som sa chcela ísť už pred dvoma hodinami učiť. Klavír nepustí no..
záleží od školy. u nás, ak dostaneš podmienečné, tak ti stačí jeden neskorý príchod, zápis, neprezutie alebo iné hocijaké porušenie školského poriadku a balíš švestky.
@paperclit to iste co podmienecny trest v realnom zivote, co i len malicky priestupok a ides do vazenia- co i len jedna vymeskana hodina neospravedlnena, zle spravanie sa, skratka nie si vylucena ZATIAL zo skoly ale hocico malicke zle spravis a okamzite ta vyhodia
Súhlasím s vyššie uvedením.
Celý tento ročník si nepamätám dňa, kedy som vydržala v škole celý deň. Nikto nič nerieši a ani nerieší. Známky mám lepšie ako tí, čo tam sedia na riti.
Neučím sa nič, ale tak, každý sme iní.Joj a že podmienečné vylúčenie . Ja mám stále 1ky zo správania a telocvikár ma pomaly ani nepozná.ˇ
Šikovným patrí svet.
@16@20 milujem prehananie a prifarbovanie v takychto situaciach
..podmienecne som mala a aj neospravedlnene potom,papucky som do skoly nenosila a nikto ma nevyhodil,zalezi od skoly,od toho aky mas vztah s ucitelkami(hlavne s triednu) a co vsetko dokazes ukecat.. :happy:
@sisooolq ja mám najmenšie problémy zo všetkých. Vlastne ja nemám žiadne problémy. Psychicky som zo všetkým v pohode a napriek tomu ma pred mesiacom prepustili z mesačného pobytu na psychiatrii a o nejaký ten týždeň mám ísť na polročný pobyt na psycho. Z toho mi akurát hrabe.
Tie neskoré príchody fakt neviem tolerovať. Ako to, že ostatní žiaci môžu prísť do triedy načas, len pár vyvolených si bude chodiť ako sa im zachce. Keby som bola vrátničkou alebo zástupkyňou tak rovno vyhadzujem takých zo školy.
Ale pokiaľ viem, stále si môžeš povedať, že tam nechceš ísť, pokiaľ máš pocit,že si okej. Nemôže ťa nikto nútiť.. Alebo si naozaj chorá a nechceš si to priznať, o čom ale pochybujem, keďže kebyže máš naozaj také hrozné problémy, tak by sa to dalo podľa mňa ukecať. Neviem,či veriť tebe, alebo sebe.
jééj, našli sme sa tiež mám s podmienkami už nejaké skúsenosti. A zatiaľ ma ešte odnikiaľ natvrdo nevyhodili a to som sa nikdy nejako nezlepšil po podmienke, takže môžeš byť kľudná
U nás na škole mal jedne podminku ktoru porušil ked sa vypítal na WC a išiel si kupit bagetu do školského bufetu kde ho chytila riaditelka a už nechodí na školu
trochu prísne to máte, moja spolužiačka si fotila sfalšované ospravedlnenky na fb, ešte dala text '' je vidno, že sú falošné ? '' a stále je v škole,
a za to je u nás vylúčenie :/ ale tak ja chodím na osobitnú
@sisooolq dnes už do cvokhausu zavrú každú afektovanú trosku, z toho by som nerobila až takú vedu tipujem že holka má voláke komplexy a potrebuje pozornosť a súcit, inak by to tu ani nepísala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
znamena to, ze ked spraviš ešte nejaky priestupok, tak letíš
malo by sa to volat podmienencne nevylucenie
@11 tak tak...
Si úžasná, bravó, chváľ sa tým. Ja mám prospech aký mám, hanbím sa za to, cítim sa ako tupaňa, ale aspoň sa snažím.
U.teba je ten problém, že "tupá chuderka" si bola už predtým. Neboj sa, ja mám tiež určité problémy, ale dá sa to prekúsnuť a skúšať to..
To mi pripomína, že som sa chcela ísť už pred dvoma hodinami učiť. Klavír nepustí no..
good luck v živote.
Celý tento ročník si nepamätám dňa, kedy som vydržala v škole celý deň. Nikto nič nerieši a ani nerieší. Známky mám lepšie ako tí, čo tam sedia na riti.
Neučím sa nič, ale tak, každý sme iní.Joj a že podmienečné vylúčenie . Ja mám stále 1ky zo správania a telocvikár ma pomaly ani nepozná.ˇ
Šikovným patrí svet.
..podmienecne som mala a aj neospravedlnene potom,papucky som do skoly nenosila a nikto ma nevyhodil,zalezi od skoly,od toho aky mas vztah s ucitelkami(hlavne s triednu) a co vsetko dokazes ukecat.. :happy:
@21 nejak tak ta posledna veta
@forevernymand ty si dobre v pici
Ale pokiaľ viem, stále si môžeš povedať, že tam nechceš ísť, pokiaľ máš pocit,že si okej. Nemôže ťa nikto nútiť.. Alebo si naozaj chorá a nechceš si to priznať, o čom ale pochybujem, keďže kebyže máš naozaj také hrozné problémy, tak by sa to dalo podľa mňa ukecať. Neviem,či veriť tebe, alebo sebe.
Aj ja, daj na to. ..
trochu prísne to máte, moja spolužiačka si fotila sfalšované ospravedlnenky na fb, ešte dala text '' je vidno, že sú falošné ? '' a stále je v škole,
a za to je u nás vylúčenie :/ ale tak ja chodím na osobitnú
Zrejme máš pravdu.... teda viac sa prikláňam k možnosti, že máš prvadu, než ako nemáš.