väčšinou vodu čistú, alebo kávu/čaj, častejšie ale kávu lebo jej je menej a rýchlejšie vychladne a čaj sa nikdy neviem rozhodnúť aký chcem ale až sa mi podarí dať mojim ránam nejaký režim tak si dám aj vodu aj kávu aj čaj
zvyčajne pijem kakauko, niekedy ked nemám chuť na sladké si dám len minerálku, v treskúcej zime zvyknem piť čaj v lete limonádu alebo inú vec z vytlačeného ovocia
Úplne hneď po rozlepení oči si dám robiť kávu, potom čistú vodu, a jak prídem do roboty väčšinou si spravím čaj, najmä v zimných mesiacoch.
Prípadne ďalšiu kávu, prípadne tote 100% ovocné šťavy som si teraz obľúbila:
No ako kedy niekedy caj niekedy mlieko z lyzickou granka co neviem ci povazovat za kakao no ja si to len tak robim nedavam nikdy viac niekedy vodu niekedy sirupovu vodu a niekedy samozrejme pivo ako iste viete hlavne soboty a nedele
@myschka jezismaria to su kombinacie by som sral cely den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
lebo ako k obloženému chlebíku si neviem predstaviť kakao asi tak, ako k vianočke vodu
Prípadne ďalšiu kávu, prípadne tote 100% ovocné šťavy som si teraz obľúbila:
@myschka jezismaria to su kombinacie by som sral cely den
viem, niesom vtipny, ale som dnes nejaky nesvoj, tak spamujem fora.