videla som miliónkrát., zbožňujem Jarmuscha. podobného charakteru? všetko iné od Jarmuscha, v konečnom dôsledku
alebo Blue in the face. tam chvíľu zasa hrá Jarmusch
alalala, Jarmusch, Jarmush
inak mám rada jeho zmysel pre humor. taký. svojský. s každým novým pozretím sa na tom smejem viac a viac.
film založený taktiež na dialógoch a v podstate statickej kamere, hoci v tomto prípade ide o celok, film nie je rozdelený na jednotlivé kapitoly ako v prípade C&C ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
+ žijem pre tie konverzácie.
alebo Blue in the face. tam chvíľu zasa hrá Jarmusch
alalala, Jarmusch, Jarmush
inak mám rada jeho zmysel pre humor. taký. svojský. s každým novým pozretím sa na tom smejem viac a viac.
a Roberto Benigni jooooooooj. a Steve Buscemi. a Bill FUCKING Murray
som ticho.
ale proste zbožňujem, jako dáva dohromady ikony v takých smiešnych polohách.
Neviem prečo, ale akýmsi zvláštnym spôsobom mi Coffe & cigarettes pripomína film Temporada de patos
» www.csfd.cz/film/208181-kac...
film založený taktiež na dialógoch a v podstate statickej kamere, hoci v tomto prípade ide o celok, film nie je rozdelený na jednotlivé kapitoly ako v prípade C&C ...
a podobné - neviem, asi by som hľadala niečo ďalšie od Jarmuscha
spája sa mi s tým Formanovo Taking off, ale asi len preto, že som to videla v rovnakom období a ešte kvôli scéne s trávou
nejaké iné poviedkové filmy možno, napr. Paris, je t´aime, aj keď to je iný žáner, alebo Reconstruction je dobrý film, I´m not there o Bobovi Dylanovi