Chystám sa na VŠ a neviem aké to tam bude. Najviac sa bojím že nebudem stíhať učivo, je to predsa iné ako stredná škola a úprimne neviem načo sa mám tešiť.
@johny2012 budeš mať menej školy ale za to trošku viac učenia, spoznáš naraz kopec nových super ľudí, budú žúry, chodbovice atd... inak aj to učenie je relatívne, záleží ako si to zariadiš, buď cez semester nebudeš robiť nič (neodporúčam) a cez skúškové, t.j cca mesiac, budeš mať doslova peklo alebo budeš malať aj cez semester a cez skúškové sa budeš mať parádne ale samozrejme závisí čo ideš študovať
Neboj sa ničoho. A dám Ti len jednu radu: Naozaj to s najväčšou pravdepodobnosťou môže byť najlepšie obdobie Tvojho života. Tak ho, kurva, nepremrhaj! Už nikdy nebudeš mať toľko voľného času a nebudeš sa stretávať s toľkými ľuďmi. A dosť často platí, že aj keď študenti pindajú na peniaze - dokiaľ si nemusí hradiť stravu a ubytko a máš prachy na viac, si dosť bohatý.
Najkrajšie na vysokoškolskom živote je podľa mňa to, že si o všetkom rozhoduješ úplne sám. Sám rozhodneš, kedy sa budeš učiť a či sa vôbec budeš učiť, budeš mať oveľa väčšiu voľnosť v plánovaní voľného času Vpodstate všetok čas stráviš medzi tebe podobnými ľuďmi (ak budeš na intráku). Jediné, čoho sa môžeš báť je to, že na niektorých výškach budú vyžadovať viac zodpovednosti a snahy ako na strednej, treba niekedy vážne makať keď chceš mať dobré výsledky. Ale aj tak, na vysokej je vážne super, teš sa!
asi ma tu setci zjebete, ale podla mna su to secko kecy.. nevidim rozdiel medzi pracou (rok v zavode pri pase) strednou a vysokou.. vecer pridem domov, zapnem telku, zadrtim volaco na kompe a rano idem zase prec.. na vs som byval na intraku, teraz idem na privat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov