Ahojte má tu niekto skúsensti s farbiacim šamponom od palette? cyhtilo vám to tak ako ste chceli? Ja by som potrebovala poradit ..´mám taký problém, pred mesiacom som sid ala do mojich orieskovohnedých vlasov blond melir vobec sa mi to nepáči a tak by
akurát mám dve balenia na stolíku ale inej farby... a účel mi zatiaľ splnili, chytilo to ako som chcela (len o dva odtiene svetlejšie ako je moja prirodzená farba)... podľa mňa to kludne môžeš skúsiť
@delica aha takze si spokojna? urcite lepsie ako farba? takze ja ked mam blond melir tak mam vyskusat ten svetlohnedy?nechyti mi to tmavsie ako ostatne vlasy?
@robca123 neviem či lepšie ako farba, tú som na hlave ešte nemala... ale spokojná som. A možno ti to chytí tmavšie, ale nemal by tam byť moc veľký rozdiel... postupne sa to aj tak jemne vymyje, takže by si nemala mať výrazné odrasty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov