ešte som si nefarbila vlasy takže s tým nemám žiadne skúsenosti, je pravda že farbiace šampóny poškodia vlas menej? Alebo... čo vlastne od toho môžem očakávať..? nechcem si dávať dlhotrvajúcu farbu, lebo to odrastá a poškodzuje tak sa mi ako alternatíva z
ja som mala šampón, rýchlo sa vymil čo je výhoda toho že ak sa ti arba nelúbi tak to nebudeš mať dlho na hlave, ale zase na druhej strane je tá finančná že či sa ti bude chceť každú chvílu kupovať ten šampón a myslím, že tým si ešte viac poškodíš vlasy než keby si raz odarbíš normálnou farbou, ktorá ti vydrží dlkšie... ale výber nechávam na tebe.. ja si farbím normálnoou farbou... veľa šťastia...
sampony su divne, niekomu chytia tak ze ich kompletne dole z hlavy neda, niekomu sa vymiju hned... a ja som mala aj sampony aj trvacne farby a nevidela som nejaky rozdiel v tom jak to nici..
v dnesnej dobe su uz farby aj sampony tak vyvinute ze vlasom skor pomahaju ako im skodia - kadejake pridavky z aloe vera , taky vitamin, taky vitamin - to ti povedia hocikde v kadernictvach ..takze myslim ze je to jedno..ale ked uz tak skor farbu si myslim
ja mam svoje take sivohnede vlasy a davala som si najsvetlejší červený, taký oranžový a bolo to pekne.... taký odtzien oranžový a hlavne na slnku.... dala som si ho asi 3x cca.. po 2-3mesiacoch... zo začiatku sa zmyval tka že išla červená voda ale to asi len dva umytia alebo tri... no a potom jednu dobu som mala dlhšie ako 3mesiace...a začalo mi normálne odrastať bolo mi vidno rozdiel na ofine -) a terza som si dala taku čokoládovu, trošku mi stmavilo ale začali mi viac vypadávať vlasy.. už si nedám žiaden asi
odporúčam farby Directions. odtiene sú trošku šialenejšie ale sú to šetrné zmývateľné farby, neobsahujú toľko chemikálií čo bežné farby, a nie sú testované na zvieratách (teda okrem mňa.) treba kuknúť victorymusicshop
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale zase sa ti aj fakt rýchlo vymyje, ale pokiaľ viem nikdy nie úplne, ostane ti ten odtieň.
mám to už také dohneda
...a ináč som SPOKO