OZZAK je uplne dokonaly
ked ukladadal CD-cka podla abecedy a Chinaski ulozil pod N ako Nýmandi
alebo ako vravel, ze v 93-tom zobral Ivu na Rockfest aze tam bola najmladsia ucatnicka... a tomas taky rozculeny ze Tys ju vzal na Rockfest v 1 roce? A ozzak: ale pila jenom -tku
najlepsi vianocny diel, ked vravel, ze Za starych casu, kdyz chlapi byli chlapi a vonavka sprosty slovo alebo Driv se utnul strom, napekli se koule a rohliky...a pak se vsichni vozrali
@Slnieckowa milujem seriál Comeback! Strašne bohovské! Momentálne je to jediný sitcom, ktorý ma baví (sitcom je - komediálny seriál, ktorého časť trvá cca polhodku)
kto to nepozná, dá sa to (zadarmo) pozerať na stránke TV NOVA:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» archiv.nova.cz/search?type_id=...
ja som popozeral vsetky casti za 2-3dni...je to naozaj dobry serial, americky styl humoru pomiesany s ceskym zmyslom pre humor... ale Ozzaj je naj
ked ukladadal CD-cka podla abecedy a Chinaski ulozil pod N ako Nýmandi
alebo ako vravel, ze v 93-tom zobral Ivu na Rockfest aze tam bola najmladsia ucatnicka... a tomas taky rozculeny ze Tys ju vzal na Rockfest v 1 roce? A ozzak: ale pila jenom -tku
najlepsi vianocny diel, ked vravel, ze Za starych casu, kdyz chlapi byli chlapi a vonavka sprosty slovo alebo Driv se utnul strom, napekli se koule a rohliky...a pak se vsichni vozrali
kto to nepozná, dá sa to (zadarmo) pozerať na stránke TV NOVA:
» archiv.nova.cz/multimedia/come...