Ahojte, dával už niekto z vás prihlášku ? A ak áno a potvrdili vám to, tak prosím vás, čo ste napísali do tých troch sekcii, kde sa jedná o to, že prečo by to mali dať práve vám ?
@gaborik8282 Z toho mám spravený tiež jeden kurz (Communication in the 21st Century Workplace) Ak sa ti bude z tých kurzov zdať nejaký moc super, odporuč prosím
@koprdil práve dnes som dokončila "Work smarter, not harder" a musím uznať, že to je niečo skvelé, keď tam o tom čase rozprávala tá profesorka Je to krátky kurz a bude ti trvať maximálne hodinku a pol, tak skús ten
@gaborik8282 Vďaka za radu Gratulujem inak k dokončeniu! Som rád, že sa páčilo.
Mňa práve tieto ľahké kurzy moc nenadchli, skôr uvažujem nad niečím časovo náročnejším.
Inak odporúčam skúsiť pozrieť aj nejaké iné kurzy, kde sa viac diskutuje na fóre, pretože tá komunikácia so spolužiakmi, vymieňanie si názorov, skúseností... je niečo super!
@koprdil ďakujem moc Ja si beriem tieto kurzy, lebo mi to pomôže v škole, keďže ako absolventka končím ako hotelová manažérka A mala som ešte kurz "successful negotiation" sa to volalo myslím,že to bolo z University of Michigan a to bol celkom dosť dlhý kurz na 7 týždňov, ale profesor tam bol skvelý a bolo to jednoducho celé super A celkovo Coursera sama o sebe je skvelá, pretože ponúka vzdelanie na vysokej úrovni zadarmo Nepoznám lepší spôsob, ako efektívne tráviť svoj voľný čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Už si nepamätám, čo som tam presne pýtal, proste som pravdivo odpovedal na tie otázky.
Mňa práve tieto ľahké kurzy moc nenadchli, skôr uvažujem nad niečím časovo náročnejším.
Inak odporúčam skúsiť pozrieť aj nejaké iné kurzy, kde sa viac diskutuje na fóre, pretože tá komunikácia so spolužiakmi, vymieňanie si názorov, skúseností... je niečo super!