ja ich tiez zboznujem... konecne nieco ine... vo vsetkych tych trapnych, keby prisiel ten hlavny o sekundu neskor, vsetko by bolo zle... miami je najlepsia
Mad tv na nich mali dobrú parodiu, ked henten parodujúci hlavného vyšetrovatela našiel gombík a povedal že podla toho zistí pohlavie, výšku váhu farbu vlasov podozrivého a myslím že povedal aj značku auta na ktorom jazdí
Su perfetkne vsetky tri, bez rozdielu, mozno naozaj len herci spravia svoje. Strasne rada to pozeram, paci sa mi to a ucim sa pri tom a beriem tam inspiraciu. Bud na to, ak sa stanem pravnicka alebo vysetrovatelka alebo ked mi preskoci a budem psychopaticky vrah... Jedine, co ma stve je to, ze to teraz nemozem pozerat, pretoze sa musim ucit...
najsmutnejsia cast csi miami bola 7 marca 2007 ked zastrelili speedla a inak minule som pozerala na rakusanoch nove casti csi las vegas a nicka stokesa maju zaziva zakopad do zeme ale nepozerala som to cele takze nefiem ci bude zit a v csi miami maju zastrelit erica delka a kelly ducqeinovu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale las vegas je najlepšia