všetky, až na tie čisto marcipanove bez chuti...tie su nejedle...ale od ostatnych som zavisla....hašlerky, bonpari, karamelky, gumene, rybičky, kysle, sladke, chladive, želatinove, s naplňou wuáá toto papame na tony
hmm tak ja krowky, snehulky, a potom žuvacie karamelové s náplňou a ovocné žuvacie (kedysi pod názvom SISINKY) zbiehajú sa mi teraz slinky, mľask mľask
@Mm47 no ale tie termixy su zato dost drahe a k tomu malicke,to sa vacsinou kupuje len malemu bratovi,tak ked vcera nebol doma tha som si dala activiu velmi nemusim
Bola o cukrikoch ale to mi je uplne jedno , v polovice diskusii ludia riesia ine veci po komente niekoho zo zaciatku a potom a to uz len tiahne teraz som ten zly ja
Stale lepsie ako riesit gramatiku v 100 komentoch z toho mi je zle
@Mm47 och prepac mam teba som zabudla nie si zly ako ked niekto pise cisto odveci tak mi to vadi,ale ho nezabijem preto..my si tu budeme riesit cukriky a termixy,vsak??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Hned si idem kupit balenie
Som pocteny ze premna porusis bozie prikazanie
Ja by som termix ukradol aj papezovy
Podla mna nie lebo v jeho veku je to nebezpecne a za jeho mladosti take nemali za vojny
no v tomto asi suhlasim inac nebola to diskusia o cukrikoch??
Bola o cukrikoch ale to mi je uplne jedno , v polovice diskusii ludia riesia ine veci po komente niekoho zo zaciatku a potom a to uz len tiahne teraz som ten zly ja
Stale lepsie ako riesit gramatiku v 100 komentoch z toho mi je zle
Mala si niekedy Mentos?
» www.sladkepokusenie-delarin.estranky.sk/archiv/iobrazek...
Mne je v podstate jedno ake zuvacky aj tak kazda zachvilu strati chut
hej to je dost blbe,vynajdem zuvacku,ktora chut nestrati
Dufam ze ju budes testovat namne , ale ked mi narastu dalsie 3 ruky tak ty somnou pojdes na Kramare