Nazdar
mate niekto skusenosti s tymto liekom ? alebo podobnym (aknenomin,roaccutane)
predpisala mi ho kozna doktorka ale nerobila mi ziadne krvne testy ani sa ma nespytala kolko vazim a pri tom by mala lebo to sa dava podla vahy.
Ked ste to brali tak napi
moji bratia brali roaccutane a určite im krvné testy nerobil, ale je rozdiel či to predpíše chalanovi alebo babe....má to totiž veľa vedľajších účinkov a pre baby je to oveľa agresívnejšie, ale pokiaľ viem, tak to skoro každému zaberie
brala som aknenormin. mne robila krvné testy, aj sa pýtala na váhu a každý mesiac mi brala krv.
zabralo, ale prvý mesiac, dva to bola katastrofa. najskôr zhoršenie akné, potom vedľajšie účinky: šúpala sa mi pleť, nemohla som použiť žiaden mejkap lebo to bolo ešte horšie. veľmi veľmi suché pery, robili sa mi kútiky a afty na ústach, že som sa nemohla od bolesti ani usmiať. potom znížila dávku tak to prešlo. pozitívum bolo, že vôbec sa mi nemastnili vlasy
počas toho čo som brala tieto lieky som mala najkrajšiu pleť v mojom živote, ale výčitky že si kazím zdravie chemikáliami.
priprav sa na to, že po liečbe sa to môže vrátiť. mne sa vrátilo, ale už nie v tak hroznom štádiu ako pred liečbou.
v stredu mi brali krv a zajtra idem po vysledky, lebo medzitym som nemala cas a mam jej tiez povedat vahu a bude mi robit tehotensky test cize asi ho zajtra dostanem este len, tak skusenost az taku nemam, velmi dufam, ze mi pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
zabralo, ale prvý mesiac, dva to bola katastrofa. najskôr zhoršenie akné, potom vedľajšie účinky: šúpala sa mi pleť, nemohla som použiť žiaden mejkap lebo to bolo ešte horšie. veľmi veľmi suché pery, robili sa mi kútiky a afty na ústach, že som sa nemohla od bolesti ani usmiať. potom znížila dávku tak to prešlo. pozitívum bolo, že vôbec sa mi nemastnili vlasy
počas toho čo som brala tieto lieky som mala najkrajšiu pleť v mojom živote, ale výčitky že si kazím zdravie chemikáliami.
priprav sa na to, že po liečbe sa to môže vrátiť. mne sa vrátilo, ale už nie v tak hroznom štádiu ako pred liečbou.
buď rád, že ti stačili mastičky
radsej serem na to neoplati sa mi kvoli tvari znicit cele telo