jj. alebo roaccutane. funguje. len toto mi pomohlo na akne. odporucam.
ale nebudem reagovat na: CHEMIA! hysteriu. (zatial vzdy sa nasiel nejaky taky,,,)
@sushivo už to bude tretí mesiac, čo to beriem a mám pocit, že na niektorých miestach sa to zhoršilo... ale zo začiatku som mala z toho fajn pocit a teraz nič moc teda.. :/
u dosť ludí sa akne najprv zhorší, pretože vlastne tie zápaly a hnis čo máš podkožou sa musí dostať von a potom už ti to bude len miznuť a zlepšovať sa.. ale medzitým si prejdeš samozrejme veľmi suchými perami a všetkým ostatným, musíš sa poctivo natierať, tvár, aj telo, vlasy umyvať šetrným šamponom, stale balzamovať pery, lebo sa ti porobia kuty a popraskaju pery a už sa toho nezbavíš .. hydratovať, hydratovať, hydratovať a všetko bude ok
@veronikacs áno, pery si stále balzamujem, tvár takisto natieram krémom, ale tá až tak nie je vysušená... ale teraz sa mi začali sušiť aj ruky... no povzbudila si ma, tak dúfam, že bude ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nebudem reagovat na: CHEMIA! hysteriu. (zatial vzdy sa nasiel nejaky taky,,,)