Ahojte , zaujímalo by ma, či je možné, že som väčšia ako keď som začala cvičiť. Cvičím každý deň, Jem pravidelne pijem veľa vody. Predtým sa mi zdalo, že sú zmeny viditeľné, no teraz mám pocit, že to je ešte horšie ako predtým, poraďte mi, či to je presil
t oasi zalezi s cim si zacinala. akoze, keby si mala vela prebytocneho tuku tak zrejme vidis vysledky, ale ved to cvicenie je zamerane na silu hlavne, cize ak si nebola na zaciatku nejaka velka, tak si mohla proste len svaly riesit... ja na sbebe vidím, že centimetre neubudaju ale rysuje sa mi napr brucho
tak to neviem ja sama sebe pripadám, ako keby som bola tučina mam 152 cm a 65 kg, čo je moc podľa mňa , dala som sa nato a môj partner a tak vidia zmeny aj ja som to videla dodávalo mi to silu vytrvať, ale dnes som sa fotila po 30 dňoch a ako keby som boal rovnaká podľa fotiek, ani v cm už mi dlho neubudlo nič ale na rukach je to vidno svaly na nohách je vidno, že sú pevnejšie neviem, či mám cvičiť ďalej alebo prestať a hlavne či mám cvičit každý deň ako sa má alebo mať aj pauzy
no ten level už som cvičila už cvičím tretí level, myslela som si, že výsledky budú lepšie sklamala som sa a teraz neviem, či to má zmyseľ dreť sa na nič ,alebo či mám vytrvať a výsledky sa dostavia
ved Jillian ma aj viac na cardio zamerané videá. Skús banish fat boost metabolism, alebo ja som mala veľmi rada cardio z Body revolution to ked som cvičila prvé rázy tak som bola v prdely z toho D
ja viem , ale ja to chcem cvičiť postupne najprv shred potom ripped a potom hentie hodinové, ja viem, že to nepôjde rýchlo všetci mi hovoria, že je to už vidno, ale prečo to teda nevidim ja??? už mi z toho hrabe naozaj som zúfalá a pritom fakt sa to snažím robiť poctivo všetky cviky väčšinu cvičím to zložitejšie a nejem vyprážané už pomali ani pečivo ani nič tukové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
striedaj toto v 8:30 a toto v 8:50 do nemoty, vypot sa poriadne a zarucene schudnes