Neviem aký spôsobom sa tu zakladajú témy/topicky ale tak ...
Mám na Vás otázku. Som chalán ktorý má 13 rokov a chcel by so sebou začať niečo robiť. Neviem či je vhodé začať aktívne posilovať v tomto veku . Myslím že do objemu by som už ísť nepotreb
Nuž, ja a cvičenie s mojím bachorom, odporom k cvičeniu ako takému a zdravotným problémami neprichádza do úvahy. Avšak môžem ti dať radu ako si vypestovať povestné tehličky na bruchu a síce: musíš si ľahnúť tak na cca 35 minút na poklop od kanálu. A vu a lá tehličky ako hrom!
» www.cviceni-doma.cz/cvicebni-plany/... ... zaregistruj sa a ideš podľa cvičebných plánov pár článkov aj o strave študuj .... ale podľa tej stranky to je len na spevnenie svalstva poprípade rysovanie ale ak budeš chcieť naberať tak posilka ... a v 13 aktívne posilovať nieje moc dobrý nápad môže to zastavovať rast napr.... veď čítaj a uvidíš
@reaver123 ale blbost.. mas 13, co znamena, ze mozes jest co chces a kolko chces. doslova este rasties, tak nechaj vsetky cinky cinkami a ked chces cvicit, cvic s vlastnym telom.
este rasties, klby a svaly sa ti vyvyjaju a metabolizmus tiez nemas ustaleny...to ze si mozno teraz "okruhlejsi" v 18tich uz platit davno nemusi... v ziadnom pripade ziadne cinky ani nic podobne...ak chces cvicit tak cviky s vlastnou vahou...na rysovanie ideal...
vlastna vaha - s tym aj narysujes ked chces, musel by si poctivo trenovat 5-6tyzdenne ale to aj v posilke na rysovanie, plavanie, behanie - proste nieco aerobne, pochybujem ze by ta bavila daka zumba a min raz do tyzdna.. jeden alebo dva dni, nechaj na regeneraciu svalstva. plus nezabudni ze bez hmoty moc nenarysujes, ale v tomto veku je este priskoro posilnovat, z viacero dovod - napr. zpomalenie rastu
ak si dostatocne vyvinuty zacni aj s posilkou ale pozor na tazke vahy kvoli klbom a ked tak rob si doma kliky brusaky a pod alebo zacni chodit na niaky sport pr. hokej,bojove umenia alebo pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov