a to sa ako v nejakom prípade za ten kus plastu platí? niečo navyše od kreditu? ako, ja neviem, ja mám 100 rokov už rovnaké číslo, a do o2 som prenášala z orindžu, a šetko som mala free... ale to by mi nikdy nenapadlo, že sa platí za to, že ti dajú kartu
@luc.ka ono, ked si objednavas z e-shopu a ches, aby ti to poslali domov do schranky, o2 fer simka (na fakturu) stoji nejak 10 centov ci ako a s dobijanim kreditu by to mali poslat zadarmo..tak to aj maju napisane na stranke..ale ak ides priamo do predajne, tam by bol blud, ak by si pytali nejake eura za to, ze ides k nim takze je to asi len nejaky manipulacny poplatok or whatever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a to sa ako v nejakom prípade za ten kus plastu platí? niečo navyše od kreditu? ako, ja neviem, ja mám 100 rokov už rovnaké číslo, a do o2 som prenášala z orindžu, a šetko som mala free... ale to by mi nikdy nenapadlo, že sa platí za to, že ti dajú kartu
aha, ok... lebo už som si začínala myslieť, že som nejaký špeci prípad, že som za to nikdy neplatila...