@romanzkrajinyx možno ten, kto má umelecké cítenie, chce sa naučiť remeslo a byť umeleckým kováčom...alebo čo ja viem, kamarátku donútili ísť na obchodku, dokončila ju s vyznamenaním a teraz robí dvojročnú nadstavbu lebo chce byť kaderníčka... každý chce byť niečím iným a nie vždy je nato potrebná vš a gympel....
no proste dostal som sa na informatiku gympel spraveny ale uz niekolko rokov ma to taha na remeslo a kovaca najlepsie umeleckeho .. velmi ma stve ze som si vybral gymnazium :/
@drejka Ale povedz mi ktory vystudovany gymplak nejde na VS? je to automaticke a clovek s VS ma pre spolocnost vacsiu cenu ako obuvnik teda ak clovek nestuduje socialnevedytie su zbytocne..
@romanzkrajinyx aha, takže obuvník je menej dôležitý ako nejaký čo ja viem...ekonóm, sociológ, politológ atď? Hm...neviem čo by si povedal, keby si raz nemal topánky, alebo keby pekár povedal ser*em nato, ja pôjdem ešte študovať a stanem sa IT-technikom. Každá profesia je dôležitá pre spoločnosť ako fungujúci celok. Inak poznám niekoľko ľudí, čo po gympli nešli na vš - síce nie je ich až tak veľa a je tá škola na jeden veľký prd, keď nejdeš ďalej. Nikde ťa s tým nechcú zamestnať, lebo v podstate si nič nevyštudoval, len si sa pripravoval na štúdium na VŠ.
@deadfancy ved o tom celu dobu keciam ze ist na gympel bez VS je uplny nonsens a som nepovedal ze je menej dolezity obuvnik...ale doktor viac sluzi spolocnosti ako obuvnik a nieje to moj nazor kedze aje doktor aj viac ocenovany financne..
Toto sa mi nepači na dnešnej spoločnosti že napr. robotnik je celkovo nula vela si nezarobi (ako ktory) a niekto kto si sedi v kancelarni a celkovo pomaly nerobi nič zaraba veľa.Prečo?
MALO BY to byť automatické, že človek z gympla ide na VŠ. Ale NIE JE to tak. Poznám dosť ľudí, ktorí vyštudovali gympel a na výšku ani nepomysleli. Dokonca aj v rodine mám dve tety, ktoré chodili na gympel a na výšku nepomysleli, lebo mali dosť učenia. Takže nemýl si to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@drejka preco by mal byt gympel onicom???
Btw ako môže robiť doktor ked nebude mať topanky
MALO BY to byť automatické, že človek z gympla ide na VŠ. Ale NIE JE to tak. Poznám dosť ľudí, ktorí vyštudovali gympel a na výšku ani nepomysleli. Dokonca aj v rodine mám dve tety, ktoré chodili na gympel a na výšku nepomysleli, lebo mali dosť učenia. Takže nemýl si to.