možnosť 4 * Zamilovanosť je bezpredmetná, nemá dlhé trvanie, treba si hľadať niekoho s kým dokážeme spolupracovať a rozumieme si. "Spolunažívanie" nie Láska.
Ja som bola "zalubena" len dvakrat a stale ked stretnem toho prveho, tak to so mnou nejako pohne, hoci ho neznasam, nezvyknem nejako na neho mysliet a medzitym uz ubehlo vela casu a "zalubila" som sa do druheho, stale tam nieco je...a mam pocit, ze sa toho tak skoro nezbavim...
ja som si myslela, že som zaľúbená, no keď som našla naozaj svoju lásku až vtedy som si uvedomila, že to predtým nebolo zaľúbenie, skôr nejaké pobláznenie..
ja mam 8 rokov po prvej zamilovanosti a o tolko rokov a chlapov neskor si uz naozaj ani nepamatam ake to bolo prvykrat...
neviem ani na co by som v sebe taku spomienku zivila. s chlapom mi je super a neriesim ci mi s niekym bolo lepsie. a to ofc nebolo lebo keby bolo tak ostanem tam kde mi je dobre
pride mi zbytocne riesit taketo veci
Ako... preco nie, z mojej skusenosti sa ludia spravaju ako pubertaci po cely zivot. Ale podla mna to nie je nejake ziaduce, clovek v takom stave riesi veci ako idiot. ^^
podľa mňa sa to nedá, každá ďalšia láska je iná, ja som napríklad nevedeľa či svojho chlapa ľúbim alebo nie, lebo to bolo o dosť iného ako vo vzťahoch predtým
po rozchode mi skamenelo srdce, vypocitavy a stale naivny. S babami, co som sa poznal mi to neklaplo, ziadna zamilovanost, hoci sme bozkavali cely vecer, nic viac som necitil ako len radost, nedokazal som. No viem, ze aspon s tou prvou to bolo aj o inom a prave hladam taku na ktoru nezabudnem.
@Alysia ked si nevedela ci ho lubis tak potom naco si s takym clovekom zabijala cas? Niektorych ludi nepochopim. Mohla si byt len jeho milenka a nemusela si mat ziadne zavazky ku cloveku ku ktoremu nic necitis. Ked o niekom nevies ci ho lubis tak je na 100% iste ze ho nelubis..
@xxar3s lebo som to vysvetlila v tom komentári? Každá láska je iná, hlavne v porovnaní s tou prvou, kedy je človek totálne mimo z toho človeka, do ktorého sa zamiluje a takú lásku som odvtedy nezažila. Neskôr to už neberie tak bezhlavo všetko, ale troška pri tom aj uvažuje. Nehovorím, že som z rozumu s mojím chlapom alebo čo ale proste asi po 3 mesiacoch kedy mi on povedal, že ma ľúbi, tak ja som nevedela odpovedať, lebo som nevedela na čom som, kedže to bol iný vzťah, iná láska ako s tými ostatnými predtým
To, že neviem či niekoho lubim alebo nelubim znamena automaticky ze NIE a nemala by som s nim byt? alebo ako si to myslela? Lebo ja s mojim chlapom ,,stracam cas" asi od septembra už keby cosi
Poprosím nedomýšľať si, keď tak sa spýtať na detaily, ale domýšľať si, že k niekomu nič necítim je dosť zaujímavé
@alysia ja sa dokazem zalubit vzdycky rovnako a viem ze aj zeny sa do mna bezhlavo zalubia lebo inak neviem co by na mne videli ked som na ne taky drzy niekedy, ale v poslednej dobe si zenu dokazem zaradit hned, hned viem ci ma pritahuje iba sexualne, alebo je niecim vynimocna a pritahuje ma aj jej osobnost. ja si prvu lasku ani nepamatam, ale viem ze o zeny co sa mi pacili v puberte by som teraz uz ani bicy.... Podla mna je zbytocne stracat cas s clovekom pri ktorom si niesi ista. Aj ked vy zeny to mate tazsie nakolko ste pasivne a tym padom musite brat co pride.
No som si ista ze prvy vazny vztah v sebe budem mat do smrti, laska sa z neho vytratila ale to -nieco-, odraz z tych rokov ostane. A myslim ze ziadna nebude taka, niezeby to bolo zle.. clovek je pri dalsich menej unahleny a dobre si uz rozmysli s kym sa da dokopy, takze s dalsimi bude mat pravdepodobne ovela viac spolocneho, budu viac na - rovnakej vlne? Kym pri tom prvom casom zistuje ze sa k sebe vobec nehodia..
Ale napriek tomu, vsetky tie veci su prvy krat najsilnejsie, ta euforia uz len z toho ze mam frajera, ze sme boli na prvom vylete, prvom festivale, prvykrat sme sa opili, stanovali, stravili tyzden cely spolu, prvykrat som mala pre koho vymyslat pekne spravy, planovat a balit sa do spolocneho batoha, prvykrat som mala koho vodit na miesta kde som chodila sama, kde som vyrastala, kde som vzdy chcela ist ale nebolo s kym.. prvykrat s niekym tvorit par a byt tym fascinovany.. a zo vsetkych tych 'prvykrat' ostanu spomienky na cely zivot, bo tieto veci uz nikdy nebudu take.. bude to vzdy uz len dalsie opakovanie toho isteho odznova, a ovela beznejsie, bez toho uzasu ze sa deje nieco neobvykle a uzasne..
to je dost smutne na tom, ale co uz, nemozno udrziavat nefungujuci vztah iba kvoli peknym spomienkam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Zalubis sa, možno aj šialene, ale tie spomienky na tú úplne prvú a bezhlavu lásku kde sme si všetci mysleli že vydrží navždy, už nezazijes
neviem ani na co by som v sebe taku spomienku zivila. s chlapom mi je super a neriesim ci mi s niekym bolo lepsie. a to ofc nebolo lebo keby bolo tak ostanem tam kde mi je dobre
pride mi zbytocne riesit taketo veci
uz take to nikdy nebude
ja som sa 2.x zamilovala šialenejšie ako prvý
To, že neviem či niekoho lubim alebo nelubim znamena automaticky ze NIE a nemala by som s nim byt? alebo ako si to myslela? Lebo ja s mojim chlapom ,,stracam cas" asi od septembra už keby cosi
Poprosím nedomýšľať si, keď tak sa spýtať na detaily, ale domýšľať si, že k niekomu nič necítim je dosť zaujímavé
Ale napriek tomu, vsetky tie veci su prvy krat najsilnejsie, ta euforia uz len z toho ze mam frajera, ze sme boli na prvom vylete, prvom festivale, prvykrat sme sa opili, stanovali, stravili tyzden cely spolu, prvykrat som mala pre koho vymyslat pekne spravy, planovat a balit sa do spolocneho batoha, prvykrat som mala koho vodit na miesta kde som chodila sama, kde som vyrastala, kde som vzdy chcela ist ale nebolo s kym.. prvykrat s niekym tvorit par a byt tym fascinovany.. a zo vsetkych tych 'prvykrat' ostanu spomienky na cely zivot, bo tieto veci uz nikdy nebudu take.. bude to vzdy uz len dalsie opakovanie toho isteho odznova, a ovela beznejsie, bez toho uzasu ze sa deje nieco neobvykle a uzasne..
to je dost smutne na tom, ale co uz, nemozno udrziavat nefungujuci vztah iba kvoli peknym spomienkam.