V každom prípade sa to dá ale musíš žiť s vedomím že tým ľuďom prakticky ubližuješ,aj keď si presvedčená že ich miluješ.Prípadne milovať môžeš aj platonicky, v tom prípade na množstve nezáleží a ty môžeš mať čisté svedomie.
keď miluješ 2 ľudí a nevieš si vybrať, vždy si vyber toho do ktorého si sa zaľúbila neskôr... pretože keby si naozaj milovala toho prvého, nezamilovala by si sa do toho druhého... podľa mňa sa milovať 2 ľudí jednoducho nedá...
Ale samozrejme že pre väčšinu 15-ročných babeniek a chalanov to možné je keď už po týždni chodenia s nejakým chalanom si navzájom vravia ako sa milujú ..Vytvárajú farebnučQuee fotečQyy na ktorých je opäť " Miljem ťa " ..Po týždni dotečného odkopnú ..nájdu si iného ktorému hovoria tie isté reči.. si myslia že byť s niekym týždeň,mesiac, 2 mesiace a bozkávať sa s ním = milovať ho neskutočne moc ..
No pre takéto typy to je možné ..
Ale pre typy ľudí kt. vedia čo v skutočnosti znamená láska a milovať niekoho to možné určite nie je ..
Kameňujte ma ..jebte do mňa ..ale je to môj názor ktorý nezmením..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale samozrejme že pre väčšinu 15-ročných babeniek a chalanov to možné je keď už po týždni chodenia s nejakým chalanom si navzájom vravia ako sa milujú ..Vytvárajú farebnučQuee fotečQyy na ktorých je opäť " Miljem ťa " ..Po týždni dotečného odkopnú ..nájdu si iného ktorému hovoria tie isté reči.. si myslia že byť s niekym týždeň,mesiac, 2 mesiace a bozkávať sa s ním = milovať ho neskutočne moc ..
No pre takéto typy to je možné ..
Ale pre typy ľudí kt. vedia čo v skutočnosti znamená láska a milovať niekoho to možné určite nie je ..
Kameňujte ma ..jebte do mňa ..ale je to môj názor ktorý nezmením..