Máme doma klasický modem od chella (také čierne blikajúce), a mám doma aj notebook, a chcel by som sa spýtať, ći by to nejako nešlo, že by som ten modem napojil nejak na ten notebook, a nie na pc (iba dočasne, onedlho nám končí zmluva a ideme na wifi).
zastrč ten istý kábel, ktorý išiel z modemu do PC, do notebooku. Je to asi LAN kábel, taký širší ako Ethernet (ten sa vôbec používa?). Určite to pôjde na nb. každý nb má LAN port.
ak xp, tak v nastaveniach siete PT myši na pripojenie, vlastnosti, TCP/IP protokol. ak máš od chello poskytnutú IP a DNS, tak vyplniť. potvrdiť. fičíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ak máš usb modem, tak je to ešte jednoduchšie
ja mam tiež modem od chella a tiež som to vybrala zo stolneho pc a strcila do booku. Chvílu štrajkoval, to treba nastaviť, a potom normálne šiel
ak xp, tak v nastaveniach siete PT myši na pripojenie, vlastnosti, TCP/IP protokol. ak máš od chello poskytnutú IP a DNS, tak vyplniť. potvrdiť. fičíš.