Ahojte vsetci..Som tu novy a skusim aj sem napisat ci sa niekto ozve..aky mate nazor na stretko cez net??? Som z Povazskej bystrice a rad by som si s dievcatom rad pisal na zaciatok..neskor mozno viac...mala by nejaka zaujem? neviem ci sme vobec dobr
sle notak nebudte k nemu take zle a ty si najprv over na jake stranky davaš svoje uverejnenia vlaste kolko maš rokov mam12 a takuto kokotinu by som neurobil
Som Silvia, som tu stará, som z Považskej a tiež hladám známosť na dlhé mokré večery.....Ideálny partner by mal byť začiatočník požadujúci strpenie.....
Povedz mi o tvojich zálubách.....teda okrme toho že si hladáš partnerku hádam aj na cp.sk...
tak dala by sa nejako mozno ale neni to tu ako pokec , ziadny chat miestnosti a podobne ,, takze takto nee cez diskusiu tu ta akurat tak seci dojebu ako vidis
@jancipb chodi to tu tak, ze si tu ludia zvyknu len kompenzovat svoje komplexy a skoro kazdeho, co spravi forum alebo anketu, zdrbu.._ a ano, suhlasim s tebou, iq ludi je tu velmi diskutabilne.
Konecne rozumna rec..najdu sa tu aj normalny..nie len ty kecalkovia co co hraju ze toto neni zoznamka a velmi radi by sa zoznamili,takych pozname ...Dancuk dik za podporu neni osm sam v opozici proti ten koalici dufam ze dnes sa sleduje hokej a drzi palce slovakom ♥
@jancipb a ty máš ig aké keď si ani známosť nevieš nájsť ...... no dobre ok. iq s tým nijak nesúvisí ale aj tak ... to si už úúúúúplne taký prijebaný že sa tu zaregistruješ, ani nevieš o čom birdz je a pišeš tu kokotiny ....
@jancipb čom by sa nedalo .. ja som sa tak už stretla.. cez birdz v BA a BB a cez pokec v BA .. A to bývam pri Košiciach .. a super bolooo , veď treba vyskúšať, nič tým nestratíš .. môžeš len získať .. len musíš natrafiť na správneho človeka , držím palce
Tak chlapče ... Stretko cez net je DEBILINA ... Ja so s tým prestala ... Ak si ešte na stretká cez net nedoplatil tak čoskoro zlú skúsenosť budeš mať ... Ak hladáš debilov čo sa stretávajú cez net, choď na azet.sk
Tuto naozaj nenájdeš nikoho na stretko Ja keď som sa sem prihlásila tak som si tiež myslela že tu nekoho nájdem a stretneme sa ... Omyl ... Tak veľa šťastia ...
@loollindussiq co je lepsie? ist na stretko cez net niekam na prechadzku..alebo kazdy piatok ist naebany do mesta a sa tam kurv..it a tak si hladaju mlade zaby chalanov?...nemyslim teba aby si to nebrala osobne,ale tak vseobecne myslim
chces zensku, aby si nemusel uz doma masturbovat opreteky?
Zacni zit!
(ten song ti povie vsetko, co potrebujes vediet)
Ak ak si aj nedas poradit a budes pokracovat v drahe internetoveho cassanovu tak si zmen tu jebnutu fotku a do profilu si napis daco, co pricetnu zensku aspon trosku zaujme Ono sa tu sice vsetci dusuju, ze sa to neda, ale da sa to. Ked tu bola naposledy anketa, ze kolko parov sa dalo dokopy cez birdz boli vysledky velmi zaujimave
Poviem Vám čosi - Predstav si , že dnes ti stačí jediná náhoda aby si šiel na stretko a neni ti treba ani Birdzu ani FB ani azetko a žiadnu zoznamku dokonca ani vysedávanie v bare - čo si ťa má nájsť ťa nájde všade
Videla som prípad kde žena začala hrať nezaujímavú online hru ... a po mesiaci sa do ich guildy pridal ktosi nový - dobre kecali a odrazu cez sms a aj sa stretli a asi spolu aj budú Silná káva a moc sa mi to lúbi Neni podstatné kde si , s kým si a čo všetko robíš či nerobíš ALE CI CHCES
dobrá rada - už nič takéto nepíš, lebo ťa zabijú. Sú tu zrúdy, čo si na tom zgustnú a len hľadajú takých ako ty. Ak chceš prežiť na birdzi v zdraví, nájdi si tu okruh normálnych userov a na ostatných ser.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
keď si chceš hladať známosti pál do piče buď na eutanáziu, alebo na pokec, chápeme sa?
Toto je sila omfg
@zajko30 ho hned poriesi
Povedz mi o tvojich zálubách.....teda okrme toho že si hladáš partnerku hádam aj na cp.sk...
omfg keď sme mali 12 rokov my, tak to bolo o niečom inom, kam ide tento svet?
Najobľúbenejšie zabíjanie času: hrat futbal
Najobľúbenejší šport: futbal
Najobľúbenejšia televízia: sport1,eurosport2,nova sport
Najobľúbenejšie noviny: dennik sport
Najobľúbenejší druh oblečenia: sportove oblecenie
xDDDDDDD
P.S: aj fotku máš jebnutú
Tuto naozaj nenájdeš nikoho na stretko Ja keď som sa sem prihlásila tak som si tiež myslela že tu nekoho nájdem a stretneme sa ... Omyl ... Tak veľa šťastia ...
chces zensku, aby si nemusel uz doma masturbovat opreteky?
Zacni zit!
Ak ak si aj nedas poradit a budes pokracovat v drahe internetoveho cassanovu tak si zmen tu jebnutu fotku a do profilu si napis daco, co pricetnu zensku aspon trosku zaujme Ono sa tu sice vsetci dusuju, ze sa to neda, ale da sa to. Ked tu bola naposledy anketa, ze kolko parov sa dalo dokopy cez birdz boli vysledky velmi zaujimave
Pozri sa na mňa, cez sedem mesiacov chodím s chalanom a kde sme sa "zoznámili"? no tu akurát, že to je skôr o náhode
@jancipb aj ked si tu nový mohol si si povsimnut, ze ot tu nemas brat ako zoznamku...
@50 @natuska6262 to vystihla pomerne presne, stručne a univerzálne
Videla som prípad kde žena začala hrať nezaujímavú online hru ... a po mesiaci sa do ich guildy pridal ktosi nový - dobre kecali a odrazu cez sms a aj sa stretli a asi spolu aj budú Silná káva a moc sa mi to lúbi Neni podstatné kde si , s kým si a čo všetko robíš či nerobíš ALE CI CHCES
good luck do budúcna