@4 no, pisem songy, robim celu hudbu a mam aj kapelnikov a tym len podsuvam uz hotovy demac + taby, oni sa vsetko naucia.. en na mna dost kaslu a zas vydat sa na solovu drahu mi pride take suche, tie veci co robim, by zneli len akusticky podla mna sucho
uz som tak hral jeden mensi koncertik a podla mna, to nie je ono, ked to hrame len akusticky.. vid video
Dá sa to, ale podarí sa to jednému z mála...A treba mať neuveriteľnú dávku šťastia, byť v správny čas na správnom mieste.... Ten týpek, čo robil klipy pre Riťmusa, Daru a teraz robí boh vie čo v zahraničí, to je prípad z kategórie lucker roka...
Ani nie tak tym co ta bavi, ale tym v com si dobry. Mna napriklad programovanie v zasade nebavi, ale kedze som v tom dobry (pozostatok este z cias, ked som za tym vedel presediet aj cely den), tak si mozem dovolit zarabat aj niekolkonasobne viac ako je priemer v tomto obore.
Ked za 5 rokiv dostudujem a podari/nepodari sa mi robit c
to co chcem dam ti vediet.
vo vseobecnosti si ale myslim ze sa to da ak niekto velmi chce a snazi sa o to..
no, povedala by som, že sú sféry, ktoré sú u nás zle platené alebo nás to aj môže baviť, ale nevieme sa v tom presadiť a potom je dobré si to radšej nechať ako hobby.
ja som si pri hľadaní práce hlavne položila otázku nielen čo ma baví, ale hlavne v čom som dobrá a v čom sa viem uplatniť a presadiť... čiže mám robotu, ktorá ma baví, ale je x vecí, ktoré ma bavia viac a venujem sa im popri, pretože by som sa v tom presadiť a uplatniť nevedela napríklad strašne rada spievam, tóny trafím, ale techniku mám na hovno, takže nebudem snívať o kariére speváčky, však?
Ale hej, dá sa. Poznám naozaj veľmi veľa ľudí, ktorí sa živia tým, čo ich baví. Len v tom, čo ťa baví, musíš byť aj dobrý.
Píšeš, že ťa baví hudba. Neviem posúdiť, či si v tom dobrý alebo nie, v tom sa nevyznám... no na Slovensku je obrovské množstvo ľudí, ktorí sa živia hudbou. Keď to zvládli oni, môže sa to podariť aj tebe.
Ale inak držím palce. To ja mám opačný problém, neviem, čo ma baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
uz som tak hral jeden mensi koncertik a podla mna, to nie je ono, ked to hrame len akusticky.. vid video
to co chcem dam ti vediet.
vo vseobecnosti si ale myslim ze sa to da ak niekto velmi chce a snazi sa o to..
ja som si pri hľadaní práce hlavne položila otázku nielen čo ma baví, ale hlavne v čom som dobrá a v čom sa viem uplatniť a presadiť... čiže mám robotu, ktorá ma baví, ale je x vecí, ktoré ma bavia viac a venujem sa im popri, pretože by som sa v tom presadiť a uplatniť nevedela napríklad strašne rada spievam, tóny trafím, ale techniku mám na hovno, takže nebudem snívať o kariére speváčky, však?
1. to závisí od toho čo ťa baví
2. na slovensku sa poriadne nedá živit skoro ničím
3. dobrá správa je, že nemusíš. rob celosvetovo.
Šťastný to človek
som si to pustila ze ok idem sa zasmiat nenormalna traposina to bude a ono je to ako dost dobre o___O
Píšeš, že ťa baví hudba. Neviem posúdiť, či si v tom dobrý alebo nie, v tom sa nevyznám... no na Slovensku je obrovské množstvo ľudí, ktorí sa živia hudbou. Keď to zvládli oni, môže sa to podariť aj tebe.
Ale inak držím palce. To ja mám opačný problém, neviem, čo ma baví