Na DVD rekordéri prehrával koncerty z minulého týždňa.. z kamery na DVD.. len sa mu nejako dosral rekordér a to DVD mu teraz nechce ani spustiť.. okrem toho som ho ani nestihol uzavrieť, a jediná možnosť je dos
nie nie... neostalo mu to v mechanike.. on tie videá z kamery vymazal bo už mali byť na DVD+R lenže vtedy zistil že sa mu pokazil rekordér ktorý mu to dával na to DVD+R a tak mu nestihlo uzamknúť to DVD... tie videá potrebuje a jediný spôsob ako ich môže získať je to DVD no to keď vloží do compu mu ho nechce otvoriť..
mne sa to stalo....neuzavrelo sa v compe a potom som to vopchal do nb a neslo...lenze ked som to dal neskor spat do pc tak sa samo dokoncilo uzatvaranie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak nejde, tak jedine odšrubovať bočny kryt z bedne a normalne odšrubovať aj mechaniku
jedina moznost je obnovit to z toho kde to povodne bolo..pokial tam uz nenahral nieco ine..
ak nepomôže, google it
» forum.videohelp.com/threads/253701-...
programov na záchranu je veľa. samozrejme, musí byť čo zachraňovať. ak tam ten rekordér nevypálil nič, nepomôže ani magická krištáľová guľa.