Dá sa zachrániť vzťah, ktorý je už na polovicu pokazený?
Ahojte,dá sa/má význam presviedčať partnera,keď vám vytýka mnoho vecí alebo názory na druhého sa ťažko menia?Myslíte si,že keď sme si vytýkali nejaké veci teraz a zlepšilo sa to,bude sa to aj tak s nami niesť.Vzdať sa,či pokúsiť sa ho udržať a zlepšiť sa?
Záleží od toho ako dlho je to takto a ako sa pri sebe cítite.
Keď z toho ide už iba trápenie sa, hádky, hnev, smútok, tak asi to moc nemá cenu.
Ale ak to chcete zachrániť, musíte to chcieť obaja. Ak chceš len ty, ale jemu je to jedno, ver mi že sa to nikdy nepodarí... alebo aj ak hej, tak len na krátku dobu a zas toto začne.
myslím si, že to nemá príliš budúcnosť..asi je to individuálne a možno vo vašom prípade to zachrániť pôjde, ale z vlastnej skúsenosti, keď mi bývalý začal vyčítať veci a snažil sa ma meniť, tak to z mojej strany nadobro skončilo a vôbec som sa necítila v takom vzťahu dobre..čiže môj záujem o záchranu bol nulový ale myslím si, že by to dopadlo rovnako aj keby tam ten záujem bol..
Nemyslím, treba si dávať pozor lebo keď sa vybuduje vzťah z ktorého už potom nieje moc možností ako vyjsť je to ťažšie Ak sa ešte dá teraz cúvnuť tak radšej asi tak, ale zas ak sa s ním nejako dá baviť že keď mu povieš toto som ja zle spravila toto citim ako krivdu z tvojej strany a zobere to a aspon nad tým bude rozmyslat tak si myslim ze by to mohlo mat nejakú šancu je to na tebe ale je to narocna cesta ktorú si ten druhy mozno ani nebude vazit a to je tá horšia varianta ako to skončí Radšej vzťah z ktorého niečo budeš mať aj keď asi bude na svete o vraha viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Keď z toho ide už iba trápenie sa, hádky, hnev, smútok, tak asi to moc nemá cenu.
Ale ak to chcete zachrániť, musíte to chcieť obaja. Ak chceš len ty, ale jemu je to jedno, ver mi že sa to nikdy nepodarí... alebo aj ak hej, tak len na krátku dobu a zas toto začne.