Hľadám tu niakú rozumnú radu...., kamaráta ktorý je čerstvo vo vzťahu som sa pýtala či je zaľúbený. povedal že nie len si rozumejú. Potom sme išli von a niak sa to zvrtlo, žiaden sex..ale skoro. Dokonca sme sa dohodli na ďalšom stretnutí podobnom ako pred
Nijako. Proste sa s ním stretávaj, nemaj potrebu to nijako pomenovať na vyšší status než je ten vzťah so slečnou, ani nevyžaduj aby sa rozchádzal s hentou a možno to prirodzene prejde do fázy, v ktorej sa nebudeš musieť pýtať druhých ľudí ako zariadiť, aby bol chlap iba tvoj. Ale dobre by si urobila, ak by si sa s ním vyspala, lebo možno že sa on z výčitiek svedomia prestane stretávať skôr s tebou než s ňou a potom s ňou možno bude do skonania sveta a ty ho nielenže nebudeš mať citovo ale bohvie, či sa niekedy rozídu a ty ho budeš môcť mať legitímne bez nevery. Takže keď ho chceš ukradnúť, proste ho zveď, lebo toto od začiatku nie je dobre. Presne pre toto je zle pomenúvať vzťahy chodením !!! Juj ako nemám rada páry ktoré sa označujú za pár po prvých rande...
1. prečo mu chceš rozbíjať čerstvý vzťah? nenapísala si svoje motivácie. máš ho dosť rada na to aby ti stálo za to spôsobiť niekomu veľmi netypický a krutý druh bolesti? či len preto že ste skoro mali sex? to mi ako dostatočný dôvod nepríde.
2. nesnažil by som sa, myslím že to že ste "skoro mali sex" by mohlo byť dostatočným náznakom že si ochotná na niečo viac, a ak by ťa naozaj chcel/viac ako ju, tak by za tebou prišiel bez nejakej nutnosti snažiť sa ho získať.
3. prípadne si to poisti, ak máš pocit že nepochopil, povedz mu to normálne slovne, že by si s ním chcela chodiť. ale nepresviedčaj, neprehováraj, neporovnávaj sa s ňou ani ňu so sebou, nijako to nerozvádzaj. ostatné je na ňom.
4. ak by sa s ňou sám od seba nerozišiel, a musela by "si ho získavať" nejakou (VŠIMNI! takto sa píše to slovo čo si dvakrát chcela napísať ty!) snahou, tak by vám to asi dlho nevydržalo, alebo proste... to by bolo viacmenej znamenie že je to celé umelé, chápeš?
5. @14 čo? už je získaný? tak na čo sa vlastne pýtaš?
"ide o to že som to ja sama zapríčinila že sa to ubralo tým smerom...skôr sex. a neviem jak to zmeniť"
čo? akože... to je akože voľba že buď sex alebo vzťah? ja som bol vždy v tom že to tak nejak funguje pokope, či už najprv sex a potom vzťah (asi tá menej ideálna varianta, ale stáva sa), alebo najprv vzťah a potom sex (som staromódny, viem, ale aj také sa stáva). s tým že "ak sex, tak vzťah nie, nikdy za žiadnych okolností" som sa ešte nestretol. možno tak jednonočky, ale to podľa toho čo píšeš nie si.
mimochodom, čiže on prakticky s tebou tú svoju podviedol, hej? a teraz podvádza teba s ňou. nice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja už automaticky pripravený kurzor na "Upozorni admina"
nechápem princípu tohto portálu stačí ti?
on už je získaný proste lenžeee ide o to že som to ja sama zapríčinila že sa to ubralo tým smerom...skôr sex. a neviem jak to zmeniť
tak to si tu správne, tu nijakú (ne)dostaneš
"Potom sme išli von a niak sa to zvrtlo, žiaden sex.."
so
much
pun!
@zabkawka
okej, ale k veci:
1. prečo mu chceš rozbíjať čerstvý vzťah? nenapísala si svoje motivácie. máš ho dosť rada na to aby ti stálo za to spôsobiť niekomu veľmi netypický a krutý druh bolesti? či len preto že ste skoro mali sex? to mi ako dostatočný dôvod nepríde.
2. nesnažil by som sa, myslím že to že ste "skoro mali sex" by mohlo byť dostatočným náznakom že si ochotná na niečo viac, a ak by ťa naozaj chcel/viac ako ju, tak by za tebou prišiel bez nejakej nutnosti snažiť sa ho získať.
3. prípadne si to poisti, ak máš pocit že nepochopil, povedz mu to normálne slovne, že by si s ním chcela chodiť. ale nepresviedčaj, neprehováraj, neporovnávaj sa s ňou ani ňu so sebou, nijako to nerozvádzaj. ostatné je na ňom.
4. ak by sa s ňou sám od seba nerozišiel, a musela by "si ho získavať" nejakou (VŠIMNI! takto sa píše to slovo čo si dvakrát chcela napísať ty!) snahou, tak by vám to asi dlho nevydržalo, alebo proste... to by bolo viacmenej znamenie že je to celé umelé, chápeš?
5. @14 čo? už je získaný? tak na čo sa vlastne pýtaš?
"ide o to že som to ja sama zapríčinila že sa to ubralo tým smerom...skôr sex. a neviem jak to zmeniť"
čo? akože... to je akože voľba že buď sex alebo vzťah? ja som bol vždy v tom že to tak nejak funguje pokope, či už najprv sex a potom vzťah (asi tá menej ideálna varianta, ale stáva sa), alebo najprv vzťah a potom sex (som staromódny, viem, ale aj také sa stáva). s tým že "ak sex, tak vzťah nie, nikdy za žiadnych okolností" som sa ešte nestretol. možno tak jednonočky, ale to podľa toho čo píšeš nie si.
mimochodom, čiže on prakticky s tebou tú svoju podviedol, hej? a teraz podvádza teba s ňou. nice.
Tiež by si sa mohol pýtať
1 Prečo by mala rešpektovať vzťah, ktorý si on zjavne neváži už od začiatku?
so zvyškom inak celkom súhlasím.
@zabkawka Ak sa ti ho aj podarí získať, jebne ti z toho vzťahu a vždy v ňom budeš podradená. Buď pre vás oboch, alebo minimálne pre seba.