teda lekári to neskúmajú . možno ich budeš mať trošku zvýšené ale na to ti dá akurát tak dietu teda aspoň mne to tak robí ked sa pred braním krvy nažerem rezňov a iných "vyprážaných" jedál
@loollindussiq a smiem vediet akymi ? pretoze mne pripadas , co som si pozeral tvoj profil , normalne .... a vobec teda , ked naozaj trpis tymi porchuami , a ospravedlnuje to tvoj alkoholizmus a fajcenie , tak preco sa bojis ze ti to zistia ? povies ze trpis psychickymi poruchami ... aha , asi preto lebo to z alkoholizmom a fajcenim nema nic docinenia ... prepac ze som hned takto zhurta vyhrkol , ale je to moj nazor ...
@matus123 ja ti tvoj názor neberiem, depresie, poruchy správania, schyzoidná črta, sociofobia, bulímia a drunkorexia. Neviem či ospravedlňuje, ja som nie tak dávno sama rodičom povedala o svojich problémoch a nič, zbla nič sa nezmenilo. Keď si predstavím, že bdem v krízovej situácia a nebudem si môcť dať cigaretu, poldecák, nejakú slabšiu drogu, alebo sa porezať tak neviem, skutočne neviem, čo budem robiť..
@smartboy trpím, ale robí mi dobre, keď si ubližujem, keď môžu iný, tak prečo ja nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
teda lekári to neskúmajú . možno ich budeš mať trošku zvýšené ale na to ti dá akurát tak dietu teda aspoň mne to tak robí ked sa pred braním krvy nažerem rezňov a iných "vyprážaných" jedál
@matus123 hej a trpím niekoľkými psychickými poruchami
a její vnitřní orgány tolerují její rebelství
@smartboy trpím, ale robí mi dobre, keď si ubližujem, keď môžu iný, tak prečo ja nie ?