@marttina kto koho podľa teba zneuživa? milovana, ktora ho nemiluje a zahrava sa s jeho citmi, alebo milujuci, ktory vidi, že to nie je ono, ale napriek tomu sa tvari, že je všetko v pohode?
@whatshername ? podla mna ten kto nemiluje lebo ten by nemal byt v tom vztahu a mal by mat natolko chochmesu sa odtrhnut od osoby, ktora ked lubi tazko si rozkaze nebud s nim/nou a niekedy osoba, co miluje nemusi vidiet ze ju druha nie, proste si zaslepena len svojou laskou.
Dá sa to,ja som podobný mala...Že tá,ktorá bola zaľúbená som bola iba ja...
Ale súhlasím a @marttina inak... Lebo ja viem,že som sa od dotyčného nedokázala a ani sa nedokážem odpútať ešte ani teraz...A z jeho strany je to podľa mňa čiastočne využívanie...
Ale vzťah,v ktorom by som nemilovala ani ja ani on by som brala...
@wicki na picu, co si budeme hovorit. ja som bola vo zvtahu kde som bola brana ako majetok, cize laska tam akoze bola, ale taka vlastnicka skor. (blee)
Ak bude vztah bez lasky tak si myslím ze to dlho nevydrzí
A neviem kto by bol v takom vztahu , ved tam by nebolo ziadne stastie, skvelé pocity.Dalo by sa povedat ze to je vztah ze sa dvaja miluju a chcu byt pri sebe (vyznelo to skor na manzelstvo ) ... takze vztah bez lasky nemoze byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale nie taký s jednostranným citom, taký úplne bez citu.
Ale súhlasím a @marttina inak... Lebo ja viem,že som sa od dotyčného nedokázala a ani sa nedokážem odpútať ešte ani teraz...A z jeho strany je to podľa mňa čiastočne využívanie...
Ale vzťah,v ktorom by som nemilovala ani ja ani on by som brala...
A neviem kto by bol v takom vztahu , ved tam by nebolo ziadne stastie, skvelé pocity.Dalo by sa povedat ze to je vztah ze sa dvaja miluju a chcu byt pri sebe (vyznelo to skor na manzelstvo ) ... takze vztah bez lasky nemoze byt