Ahoj, mám taký problém, mám panický strach z opálenia, z hnedšej pokožky, najradšej by som bola biela ako stena, dokonca som uvažovala, že celé leto presedím doma len kvôli tomu, aby som sa neopálila .. Existuje milion spôsobov ako stmaviť pokožku, nepozn
@chingula napriklad ja sa opalenia nebojim, moc nepigmentujem, ale biela pokozka na mna posobi krajsie, noblesne, opaleni su nanajvys tak cigani, takze to dievca uplne chapem
@momoglamorous veď aj ja som bledá, páči sa mi to, opálim sa maximálne dočervena a opálená pokožka ma absolut nebere, ale dosť ma zaskočilo, že sa niekto opálenia BOJÍ a že si chce pokožku zosvetlovať
@chingula aha, tak to si tiez moj clovek neviem, mozno je to dievca 4.fototyp a velmi tychlo pigmentuje, taki ludia sa opalia aj ked sa asi niecim prekryju :/
Doporucujem sa stahovat zo severu na juh, su tam take obyvane oblasti, kde niekolko tyzdnov slnko ani nevidia. Tam by si snad strach nemala. Snad to je menej drasticke ako savo
@anonymka00 Neviem ako ti pomôcť, ale kúp si vitamín D lebo ti bude chýbať ten sa v tele tvorí pri opaľovaní. Bez neho by si mohla mať zdravotné problémy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
urcite nesed doma, skus faktor 30 a vyssi alebo ked si na slnku alebo vylezies z bazenu, tak si prekryj telo uterakom, aby si sa neopalila
prečo sa preboha bojíš opálenia?
Bátorička sa kúpala v krvi pannien a bola bledá......no v tejto dobre
Bielu neviem, ale krátky kúpeľ v koncentrovanej kyseline dusičnej dá takú "zdravú" žltú farbu.
Po týždni až dvoch začne miznúť.
a citron sa na birdzi pouziva na nieco uplne ine
fuj nie je nic horsie ako taka otrasna bravcova beloba ( no este okrem krasnej ciganskej kozky )
dik za pobavenie, dobra tema.
Doporucujem sa stahovat zo severu na juh, su tam take obyvane oblasti, kde niekolko tyzdnov slnko ani nevidia. Tam by si snad strach nemala. Snad to je menej drasticke ako savo
ale tvár nie...
ano ano a par feťákov vie odporučiť 50 ročnú indulonu na neviditelnosť na belosťby taka 15 ročná stačiť mohla snáď
Joj áno, to je riešenie ako sa patrí.