Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi !
Grammar nazi level 9gag; MY!
Pocuj, ma nastvy a tu upnem tie tvoje outsiderske fotky To potom uvidia, ze su fotky, ktorym ani photoshop nepomoze, maximalne tak cierna kanvica v painte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Kym len hlas, tak mas to fajn... Pozriem sa do zrkadla: Take zle to nieje, vidim sa na fotke: Ale je...
preto nám boh zoslal photoshop...
Grammar nazi level 9gag; MY!
Pocuj, ma nastvy a tu upnem tie tvoje outsiderske fotky To potom uvidia, ze su fotky, ktorym ani photoshop nepomoze, maximalne tak cierna kanvica v painte