Naozaj by som sa chcela opytat ako mozem trocha pribrat nie zas vela preboha, stacia dve kila,ale ja mam pocit ze utla budem stale asi po mame,ocko je dost mm mohutny nemam daky komplex ze som stihla abo co,lebo vela ludi
ale ďakujem občas mi tiež hovoria, že som anorektička,ale to v mojom prípade fakt nehrozí.
ale inak- minule som niekde niečo čítala, že na to treba odborníka, že pribrať to je to isté, čo schudnúť, je potrebné upraviť stravu tak,aby nebol poškodený organizmus človeka
9. ja jem nonstop. ráno, v škole cez hodiny aj prestávky, prídem domov- jeden obed, druhý obed,potom jem samé ,,drobnosti," neskôr večera (alebo večere, záleží na tom, na čo mám chuť )
pivovina...su ludia, ktory maju chudost danu geneticky a ziadne prezieranie ti nepomoze...ked chces mozes spevnit svalstvo v posilovni a tym naberes dake kilo hore.
S tým mám aj aj problém, proste ja môžem zožrať aj slona a moja váha sa nepohne. Už asi dva roky stojím váhou an tom istom. Chcel by som pribrať aspoň minimálne 5kíl, ale naozaj to nejde. Ja môžem zjesť všetko a nič. Mastné jedlá milujem, lenže nepriberiem. A sladké? Mama vlastní potraviny, hádajte čo každý deň chodím "kradnúť"..hej horalky, nanuky...a nič.. stále nepriberiem...
Rozprával som sa aj s našou doktorkou, ale ona povedala, že ak mi jesť chutí, čo je pravda, nemal by som s tým robiť nič, pretože vraj telo samo vie čo je pre neho najlepšie. Bude to len metabolizmom. Sú na to prípravky ako, myslím, že sa to volá Ganier ale proste načo sa ládovať enjakými sračkami...
23. Tiez by som do seba nerada pchala chemiu, jasne aj ja rada papam ,moze to byt metabolizmom lebo v inom chybu nevidim , aj ja som us rozpravala s doktorkou povedala ze sa jej nezda ze by som bola nejaka velmi chuda, a tak ale vies pre lepsi pocit dve kila by ma nezabili, ale nejdo to jednoducho, mozem sa obzrat a nic..ziadny vysledok..
Lindii, bola som si istá že túto diskusiu si musela spískať ty ..pozri, radšej sa zmier s tým, že nepribereš ááni ááni keby si jedla chicken ultra mega giga mcnuggets každý deň.. potom budeme nariekať v dvadsiatke aké sme boli chudé
mám jedno riešenie..budeme kradnúť Milovi tie vyživovacie mliečka na desiatu
Skuste Nutridink. Moj bratranec to pije a celkom to pomaha. Aj ja by som to mal brat lebo som celkom chudy a nech jem kolko chcem, nie a nie pribrat. Nevyhodou toho Nutridrinku je ze je dost drahy. Ale bratranec ho ma na lekarsky predpis a za par korun toho ma celu skatulu
splas Maltodextrin ale tam pocitam ze to pojde ovela viac hore ....poriadne jedz kazdy moze pribrat aj vseliaky ty 60 kilovy borci vyrisovano vyschnuty .....pokil nemas na papieri ze si vadna pribrat sa da .... len treba vediet ako ... » new.biomag.sk/show_article.ph... autora nerieste nieje Slovak ale inac je v tom odbornik
NO s tym tazko daci narobis.Mam kamosku je siestacka na gympli ma 155 cm a 28 kilo.Je vela ale nepribera.Anorekticka nie je no proste to ma geneticky dane.No ale skus jest neskoro vecer vlmi kaloricke jedla.To zvykne pomoct
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale ďakujem občas mi tiež hovoria, že som anorektička,ale to v mojom prípade fakt nehrozí.
ale inak- minule som niekde niečo čítala, že na to treba odborníka, že pribrať to je to isté, čo schudnúť, je potrebné upraviť stravu tak,aby nebol poškodený organizmus človeka
nech žije dobrý metabolizmus
9. mne nepomohli ani tie
Rozprával som sa aj s našou doktorkou, ale ona povedala, že ak mi jesť chutí, čo je pravda, nemal by som s tým robiť nič, pretože vraj telo samo vie čo je pre neho najlepšie. Bude to len metabolizmom. Sú na to prípravky ako, myslím, že sa to volá Ganier ale proste načo sa ládovať enjakými sračkami...
mám jedno riešenie..budeme kradnúť Milovi tie vyživovacie mliečka na desiatu