na fotenie pre jednu agenturu..moj problem je ze moja plet je o nieco tmvsia ako telo a chcela som ju rozjastnit trochu..mielikki to skusim asi som aj o tom citala
@nenavidim Preco ta ironia? Ja som to pisala z toho dovodu, ze bleda pokozka je citlivejsia na slnko, mam svetle vlasy, takze na niektorych fotkach vyzeram ako duch, resp. ma nie je vidno a posobi to cudne. A tiez nie je velmi prijemne, ked ma zastavia ludia na ulici, ze aka som strasne bleda, tak to tiez velmi cloveka nepovzbudi. Este aj moja hematologicka mi to casto pripomina. atd
Keby som mala nejaku radu k teme, hlavne teraz, ked uz viem dovod, tak by som ju napisala. Ale naozaj nemam potuchy.
no určite sú nejaké krémy, len treba hladať , no nevím ja osm zatial objavila len jeden z oriflamu na zosvetlenie pleti ale to bolo na pigmentové škvrny vlastne aby zmyzli ale bolo tam písané že na zosvetlenie pleti , ale neskúšala som ho
aj ja chcééém a nie len na ksicht, aj na ruky...tak blbo vyzerám, celé leto som si nohy neodhalila, ani nič, len ruky , jak idiot vyzerám s tými rukami
@17 Azizi to nebola irónia.Mna len,..mne sú taketo, na pohľad "chorlavejšie" pôsobiace bledé tipi simpatickejsie ..viem asi akási uchylka a znie je to zvlastne.Ale su,(prepač,za to gratulujem,ze to posobilo tak negativne.BUb!
@nenavidim Ok, už rozumiem aj ty prepáč, len som si to nevedela dosť dobre vysvetliť v tej chvíli a tak mi to tak vyznelo. A ešte po niektorých skúsenostiach s reakciami na internete som už akosi moc nedôverčivá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
každopádne, VRAJ (nejako odskúšané to nemám) by mali pomáhať vvaječné bielka, citrónová šťava, soľ a alkohol...
(seriozne)
@kacenka0331 umývaj si s tým tvár
» novoromantismus.blog.cz/0901/recept-na-...
Keby som mala nejaku radu k teme, hlavne teraz, ked uz viem dovod, tak by som ju napisala. Ale naozaj nemam potuchy.
buchni si hlavu do vapna a budes biela jak Jackson
Eh tak potom ďakujem