ty sa musíš veľmi nudiť, že? tak pokiaľ si tú druhú zaplatíš, budeš stíhať chodiť na všetky cviká aj prednášky, ak ti bude vyhovovať rozvrh a ak ti popritom všetkom ostane čas ešte aj na ŽIVOT tak určite sa to dá
ja si myslím, že sa to pri dobrej organizácií času dá spraviť len to treba mať fakt dobre premyslené... tie cviká to sa dá predsa doladiť pri osobnom rozhovore s cvičiacim, ak sú teda ústretoví .. len tie zvyšné povinnosti a skúšky po tom no keď to zvládneš tak letné voľno máš fakt zaujímavé
ja mám dokonca známu, ktorej spolužiačka je taká, že robí dva ročníky naraz, t.j. že prvá mala normálny, druhá a tretiak spolu takže za dva roky bola Bc. a teraz si robí štvrták a piatak naraz takže za chvíľku bude Ing za jeden rok
@alysia no, na jednom už som, ale chýbajú mi tam jazyky, takže si beriem druhý ako bezplatnú jazykovku, seriózne to študovať nemienim tj nepatrím k tým ľuďom, čo zvládajú dve školy naraz
@thatzooey ach tak a ake su to obory ak sa smiem spytat? a ako to mas s platenim? ze jednu skolu ti plati stat a druhu si sam hradis? ci vsetko zdarma?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Keď chceš, máš začo a stíhaš môžeš študovať aj na desiatich.:p
dúfam
ja mám dokonca známu, ktorej spolužiačka je taká, že robí dva ročníky naraz, t.j. že prvá mala normálny, druhá a tretiak spolu takže za dva roky bola Bc. a teraz si robí štvrták a piatak naraz takže za chvíľku bude Ing za jeden rok