ooomg... nemusel si mi to sem hned 5 krat poslat hovorim, ze viem ako posobim / ako mam posobit na ludi, a ked niekedy budem potrebovat v tomto pomoc, tak si ju mozno zadovazim...
citala a milujem tu knihu ... myslim, ze kazdy kto sa nebrani sa nad niecim zamysliet a nechyba mu trocha snahy a trpezlivosti uvidi, ze ta kniha ma nieco do seba a Dale Carnegie je Človek, ktory vie o com hovori ... a odpoved na otazku ano zmenila moj zivot v dobrom
@jaro1991 osobne si myslim, ze to nie je len pre manazerov... ale zide sa kazdemu ... ktovie mozno aj teba by zaujala
čítal som nejakých prvých pár strán (tak do 30), páčilo sa mi to, ale keďže ako píše jaro niesom "na vysokej pozícii" proste nemám to ako skúšať .. a obyčajných priateľov si viem nájsť aj bez toho som to prestal čítať
@bluepanter ty si to prečítal celé ? ak hej tak toto je diskusia priamo pre teba
@alysia súhlasím, kniha má niečo v sebe (ako skoro každá kniha) a Dale musel byť super človek. V podstate knihu odporúčam čítať, už len preto, že sa na veci potom pozriete inak. A niektoré tie rady naozaj fungujú. Je však mierne ťažké plniť všetky body, no postupne to ide . Oceňujem výrok "buďte úprimní v uznaní a nešetrite chválou"
@ikuto hneď ako som videl nadpis a tvoje odporučenie, dohrnul som sa sem, ďakujem.
Keby ľudia dokázali splniť aspoň polovicu z Carnegieho rád, bol by svet rajom. Nuž ale ideálny stav nebude tak ľahko .
Čítal som od neho ešte 2 iné knihy a celkom sa mi páčili.
A či kniha zmenila môj život? No nečakajte zázraky, nič sa nestane hneď. Ak ho zmenila, tak v tom, že sa cítim trochu šťastnejší, beriem veci optimistickejšie . Navyše si viac cením ľudí a hlavne tých, ktorí ma obohacujú svojou prítomnosťou.
@bluepanter .... presne tak ... kebyze aspons zopar ci jednu v ec dokazali robit aspon urcite cas... vela by sa tym zmenilo k lepsiemu
... citala som zle kritiky ludi na nu, ze je to pchani sa do riti a podobne ... niektori tu knihu pochopili z nejakeho divneho hladiska ... citujem:
,, podla mojho nazoru uci ako byt vtieravy a emocionalne hlupy. Introvert sa snazi votriet milym usmevom k nejakemu zdravemu sebavedomemu cloveku. To je, ale otravovanie. Ja som za cistu prirodzenost. Poznam ludi ktory vyzeraju ako z tejto knihy a su dost neprijemny.
Clovek sa tymito radami nezlepsi len upadne este hlbsie.
Takze knihu povazujem za najvacsi nezmysel,,
tot priklad toho ako to niekto moze aj zle pochopit alebo, ze v setkeho vela skodi ...
a ktore si inak este cital @bluepanter ? tiez sa mi paciloi aj ine od neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a oco chodieva aj na nejaké carnagie školenia.
ale keďže brat je autista a ja som schizofrenik, tak nám to bolo prt platné
@jaro1991 osobne si myslim, ze to nie je len pre manazerov... ale zide sa kazdemu ... ktovie mozno aj teba by zaujala
@bluepanter ty si to prečítal celé ? ak hej tak toto je diskusia priamo pre teba
@bluepanter toto je diskusia pre teba
@ikuto hneď ako som videl nadpis a tvoje odporučenie, dohrnul som sa sem, ďakujem.
Keby ľudia dokázali splniť aspoň polovicu z Carnegieho rád, bol by svet rajom. Nuž ale ideálny stav nebude tak ľahko .
Čítal som od neho ešte 2 iné knihy a celkom sa mi páčili.
... citala som zle kritiky ludi na nu, ze je to pchani sa do riti a podobne ... niektori tu knihu pochopili z nejakeho divneho hladiska ... citujem:
,, podla mojho nazoru uci ako byt vtieravy a emocionalne hlupy. Introvert sa snazi votriet milym usmevom k nejakemu zdravemu sebavedomemu cloveku. To je, ale otravovanie. Ja som za cistu prirodzenost. Poznam ludi ktory vyzeraju ako z tejto knihy a su dost neprijemny.
Clovek sa tymito radami nezlepsi len upadne este hlbsie.
Takze knihu povazujem za najvacsi nezmysel,,
tot priklad toho ako to niekto moze aj zle pochopit alebo, ze v setkeho vela skodi ...
a ktore si inak este cital @bluepanter ? tiez sa mi paciloi aj ine od neho