ja som istu dobu "prevadzkoval/širil" pracu na nete,na ktorej sa zarobiť NAOZAJ DALO(nie 5eur/rok) ale prestal som,lebo to bolo neustále označovane za pyramidovu hru vďaka luďom ktorí nechápali podstatu tej "práce",párkrát sa mi vyhrážali SOIkou,a mal som zajebaný mail 200správami denne,inzeraty mi mazali z webow za vraj podvod,tak to už nemalo význam.
ale možno to skusim znova,či to pojde,lebo fakt potrebujem peniaze tak musim skušať všeličo
Na "klikackach" nebudem stracat cas, ked to prakticky nevynasa . To mozem radsej cas venovat niecomu lepsie platenemu a nemusim sa uspokojovat s tym, ze "aspon kvapka", ked moze predsa aj prsat . A navyse nemam ucet .
@bluepanter Ja teda nemam zle skusenosti, podarilo sa mi najst slovensku stranku ivyskumy a tam uz mam nasetrenych skoro 10 eur za rok a nieco.....ked tak mi napis lebo naozaj to ide. Navyse tam mozes poslat uz od jedneho euraa peniaze na projekt Dobry Anjel...
ja si zarabam hlavne pomocou reklamy... skuste si kuk moj blog branulooo.blogspot.com mozno vas nieco na nom zaujme... vse co tam je, tak sa tomu venujem...a hlavne ze platia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@fxx požičal som si obrázok
p.s. zarábam na nete a som rád, že zarábam. Nie som milionár, ale aj keď neprší, aspoň kvapká
A, samozrejme, peniaze sú tiež motiváciou a dúfam, že príjem bude rásť a nie klesať
» praca-cez-internet.sk/node/98...
ja som istu dobu "prevadzkoval/širil" pracu na nete,na ktorej sa zarobiť NAOZAJ DALO(nie 5eur/rok) ale prestal som,lebo to bolo neustále označovane za pyramidovu hru vďaka luďom ktorí nechápali podstatu tej "práce",párkrát sa mi vyhrážali SOIkou,a mal som zajebaný mail 200správami denne,inzeraty mi mazali z webow za vraj podvod,tak to už nemalo význam.
ale možno to skusim znova,či to pojde,lebo fakt potrebujem peniaze tak musim skušať všeličo
čo to bolo? (pls do TS)
ono nečuduj sa ľudom, sú dosť nahnevaní z podvodov
ale inak ako @moonbeam aj ja pracujem ako brigadnik pre skolu na ich internetovej stranke
zrátaj si, koľko času si strávila vypĺňaním prieskumov - za to si dostala 10€, je to hodné toho času?
(inak chválim snahu zarábať, je to lepšie ako nič nerobiť, takže máš moje uznanie )
@flussica got it!