nerozmýšľam nad iným ako povinným, veľa ľudí z okolia práve z toho schytalo chrípku a ešte jeden dôvod, že hoci ako som spomínala,že už nebývam až tak strašne často chorá čo sa týka hrdla, ale afty a herpesy mám často, tak to ešte musím poriešiť, či aj to je psychosomatika alebo niečo iné, či ešte dám jeden pokus na imuno, kde ma naposledy neposlal obvoďák, nakoľko krvné testy u neho som mala OK, do 30, kedy mám mať tetanus, toto už musí byť vyriešené, či je to vhodné
@azizi bola som proti chrípke ockovana asi 2x a vždy som mala z toho nasledujúce 2-3 dni po očkovaní stavy práve ako by som mala dosť silnú chrípku a myslím že jeden rok som dostala asi o 3 týždne aj riadnu chrípku čo ma skolila viac ako kedykoľvek v minulosti. Ja celkovo posledné roky nebyvam často chorá, nemám dôvod sa ockovat, myslím že mám dosť silnú imunitu aj bez toho.
Ach, zle som si prečítal otázku. Pardón. Áno, na gymnáziu som sa nechával očkovať pravidelne. Každý polrok som bol aspoň 3 týždne chorý. V 3. alebo 4. ročníku si moja doktorka všimla, že mám alergiu na vaječný bielok a odporučila mi neočkovať sa. Keď som sa nedal zaočkovať bol som menej chorý ako po očkovaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov