nechapem pomozte mi niekto ked jej dam svoju koselu, ked je jej zima, ci jej ju potom necham uz navzdy a nechcem ju spat; alebo ked jej dam koselu, my sa rozideme a potom ci ju chcem spat?
On mal moju šatku a ja jeho náhrdelník a mikinu,ale po rozchode sme si to zasa vrátili.Jediné čo si nepýtal späť bol taký malý kľúčik ako prívesok čo mám na klúčoch.Možno aj zabudol že mi ho vôbec dal :/
@trdeliiiq veď to chcem zistiť či ju chcete naspäť alebo nie. Mňa to napríklad štve prečo mi ju nemôže nechať. Bez jednej košeli by si totižto prežil a pritom spravil niekomu radosť. Nechcem darčeky ale toto je také
podla mňa vracanie darčekov a takých vecí po rozchode ja strašne úbohé a trápne.. proste raz som s tým človekom niečo zažila, pekné veci, tak sa snáď nad to povznesiem a budem to brať ako súčasť svojej minulosti, a nie robiť takéto hysterické blbosti, k tomu by som sa fakt neznížila..
raz som zažila, že mi niekto vracal darčeky a prišlo mi to choré... jediné, čo ma na tom tešilo, že ho potom hnevalo, že si to nenechal.. asi dávam pekné darčeky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@takata tak je jasne, ze ked je ta kosela moja a nosim ju, ze ju potom chcem spat, nie?
A tak pokial ide o mna.... necakam zeby mi vracal moje fotky alebo tak DD
a vseobecne to je onicom... myslim ze ked raz clovek cloveku nieco da, isto necaka na to, keby mu to clovek vrati
Keď to nechce, nech to vyhodí alebo čo, ale určite by som nechcel aby mi niečo vracala.
...ona mi poďakovala so slzami v očiach a už som ju nevidel
chudák brat