podla poradia asi ... ja som to čitala tak všelijako a v knihach kde bol langdon som bola občas jemne mimo ked spomenuli v nejakej vete niečo z minulej knihy, ale pri digitalnej pevnosti a bode klamu to je asi tak jedno
v da vinciho kode myslím že jednou vetou spomenie anjelov a demonov. ja som čital v tomto poradí: da vinci, demoni, bod klamu, digi pevnosť, symbol, inferno. Ale myslím že je to úplne jedno.
tiež som čítala ako prvú knihu Da Vinciho kód a potom Anjelov a démonov, Degitálnu pevnosť, Bod klamu a Stratený symbol.. Inferno ma nejako už neláka :/
Ja som cital v poradi
1. digitalna pevnost - neskutocna pecka
2. strateny symbol - neskutocna pecka na druhu
3. bod klamu - neskutocna pecka krat styri
4. inferno - neskutocne brutalna pecka
Kod a anjelov som necital lebo som videl uz skor filmy.
Najprv som čítala Da Vinciho Kód, potom Anjelov a démonov a potom ostatné. Pri Digitálnej pevnosti a Bode klamu je to jedno, tam nie je Langdon. Ale aj pri tých ostatných je to v podstate jedno - knihy nenadväzujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Angels & Demons (2000), The Da Vinci Code (2003), The Lost Symbol (2009) and Inferno (2013).[1]
1. Stratený symbol
2. Anjeli a démoni
3. Da Vinciho kód
4. Bod klamu
5. Digitálna pevnosť
a potom nedávno Inferno
najviac sa mi páči Bod klamu a Anjeli a démoni, ale z Da Vinciho kódu som bola trocha sklamaná
1. digitalna pevnost - neskutocna pecka
2. strateny symbol - neskutocna pecka na druhu
3. bod klamu - neskutocna pecka krat styri
4. inferno - neskutocne brutalna pecka
Kod a anjelov som necital lebo som videl uz skor filmy.
Akoby sa pri nej autor vyzmykal...