Idealne bude ako ho das niekomu vyplnit (sama to nezvladnes ak sa do toho nevyznas). A potom si este priprav potvrdenie o nasvteve skoly + to potvrdenie o prijmoch fyzickej osoby a toto vsetko zanesies na danovy urad.
Kazdopadne mohla si sa zobudit aj skor, lebo danove priznanie treba podat do 31. marca.
@tommyhot dakujem velmi pekne, pomohlo mi to a uz mam aj cloveka co mi to vyplni a aspon som sa teraz poucila a nebudem si toto nechavat na poslednu chvilu, necakala som ze s tym je tolko prace
@pumaamravec nemas za co.. len aby ti to vyplnil tak ako treba, nech este nemas zbytocne opletacky s danovym uradom.. Ale ak si za minuly rok brigadovala len na jednom mieste a este ti aj napisali kolko ti maju vratit tak na tom tlacive nie je co pokazit..
Ak je tych brigad viac, potom je otazne ci ti vobec nejake dane vratia. Je tam limit do kolko mozes zarobit aby ti ich vratili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Idealne bude ako ho das niekomu vyplnit (sama to nezvladnes ak sa do toho nevyznas). A potom si este priprav potvrdenie o nasvteve skoly + to potvrdenie o prijmoch fyzickej osoby a toto vsetko zanesies na danovy urad.
Kazdopadne mohla si sa zobudit aj skor, lebo danove priznanie treba podat do 31. marca.
Ak je tych brigad viac, potom je otazne ci ti vobec nejake dane vratia. Je tam limit do kolko mozes zarobit aby ti ich vratili...