myslim ze je fakt skvely a celkovo COF su namakany aj ked vela black metalistov hovori ze to nie ej dostatocne tvrde ale myslim ze metal nie je len o tvrdosti
podľa mňa je Dani obyčajná malá uškriekaná obluda, ktorá sa nevie zaradiť, a preto kopíruje Marilyna Mansona.....obyčajný úbožiak aj celá tá jeho trapná skupina....
Podľa mňa je Dani obyčajná malá uškriekaná obluda, ktorá sa nevie zaradiť, a preto kopíruje Marilyna Mansona.....obyčajný úbožiak aj celá tá jeho trapná skupina....
>>>> tak toto by si mala odvolať manson ani poriadne nema svoje texty a už od ranneho obdobia sa žívý komerciov a cradle of filth a napodobnovat mansoba ty si normalna počuvala si ich niekedy vobec uvedom sa dievca lebo si si riadne nasrala do huby!!!!
sa neposer z toho tvojho mansona do nedavna o nho nikto nezakopol a zrazu sa tu povaluju same pice mansonky by som ti nakopal tu tvoju pojebanu rit!!
dani popravde nema nejaký extra hlas niekedy mam pocit že nestíha a nieje to čistý black metal vychadzaju z heavy metalu>>>>> black metal´gothic metal alebo najnovsí výraz Extreme Metal
Schizofrenik - a nielen že on je malá nechutná uškriekaná príšera,ktorá má aj silné reči,ešte aj jeho fanúšikovia sú na jeho úrovni,(úrovny neandertálcov)....sú takí istí trapní ako on...
-a potom nechápem tú tvoju poznámku s Marilynom,vieš ja som ho počúvala už dávno predtým ako skomerčnel a aj keby som sa z neho šla posrať,on je práve tá osoba ktorá si to zaslúži,pretože jeho texty sú na vysokej úrovni,ale ty si jehen s tých čo ho začali počúvať až teraz...
-tak zahryzni do deky a skús predýchať,že som povedala,že tá nechutná malá zrúda je trapná.....
PS:len pokoj,nieže ti vyletia oči,potom si ich totiž budeš musieť odliepať z monitoru....
obycajne by som brala nazor "schizofrenika" ako prehnany ale kedze ide o Daniho tak s nim suhlasim laskavo by si Daniho ani len s Mansonom porovnavat nemala... co som videla jeho koncert tak manson absolutne nevie spievat a cely koncert sa chytal medzi nohami dani je strasne zlaty najma preto ze je taky malicky a ako skrieka... a pise pekne texty
Lodr Potrat
Narodil jsem se s mateřským znamením popela
Trosky vržené z hvězd a Matky
Kruh čirého krveprolití, plivnul jsem do vod
Života, které úhledně proudily z Jejích bodných ran
Nazývej Mne Lord Potrat, živý mrtvý
Vykosťovač v zádech
V této hořké noci, kdy přijdeš o hlavu
Ostrý příchod, odchod v rudé
Zaskočím ti v chřtánu, Mnou se zadusíš
Vražedný žert zahrávající si s dechem
Vyrostl jsem na děvkách, které bastard Otec mlátil domodra
Darované kundy mě snadno provedly pubertou
Aah! Nostalgie narůstá
Teď v čase devíti nebo deseti
V tomhle neřestném doupěti nazývaném duše
Umírajícím po znovuzrození
Nořím se hlouběji, aby znovu přišla
Křeč orgasmu při vsunutí...
Zažívám pomalé řezavé znásilnění
Samci vzrušení z amylonitrátu
Oběti násilí uspokojily sebe samy
Díra poskvrňjící drapérii
Mohl bych je přirovnat
K horkému Letnímu dni
Ale do slova a do písmene, je lepší
Pohřbít jejich jména do hrobu
Počítám svá léta na počitadle
S labiálními kroužky a zničenými hlubšími city
Vykosťovač v zádech
"Horrorscopes My Diorama"
Dvanáctá část (až doposud) psychodrama
Další část řetězce, mám v úmyslu Jí ublížit
Uvnitř stejně jako navenek
Perverzní oddechování za maskou
Jsem silný, rozmetej Můj domeček z karet
Vše přivolává Smrt, Její krvácení začíná
Ve zvířecích, rumělkových částech těla...
Plížím se skrz tenké trhliny
Vyrovnaně, raděj si kryj záda
Posedlý vypáčením Pekelných bran
Osvobozením nožů, aby rozřezali Lidskou ochablost
Sním o tom brzo zabít
Hříšník v rukou neřestného Boha
Kdo se ke Mě bude modlit? Gilles De Rais
Ze světla, kde víra vede pravdu na scestí
Vyvrhuju vnitřnosti a vyjímám to nejvlhčí
Čtvrtím mrtvolu a vyřezávám ty nejvybranější kousky
Její alabastrové údy, které tlumí zář smyslného úšklebku
Vagíny, jež pozděj vyzkouším a budu v ní masturbovat
"Mé srdce bylo tepem válečného bubnu
V krčních tepnách v děsivé džungli hrobek
Když Mi číslo třináct spadlo do klína
Rty a pleť jako hřích, Venuše Pasti
Můj apetit se přiostřil, bouře jásala kroužíc
Na poskvrněných ostřích důvodů, dokud Jsem nebyl uspokojen
Jako předkrm by to stačilo, vecpal jsem Ji
Do hrobu, rakev padla téhle Královně Lopat jako ulitá
Vyšla ven jako světlo v Mé mysli
Její tvář byla lavinou perleti, rubínového vína...
Dost se toho rozplizlo, ale ústa byla ještě dobrá na mrdání
Přišla z ústraní, aby si dokázala, že neztratila cit
Líbal jsem Ji zvrhle, škodolibě, zbožně
Ale když JEDEN byl K tomu nadán, je nejlepší rozdělit TŘI?
Vím, že jsem nemocen stejně jako byl Dahmer, ale prostě dělám co dělám
Aah aah ahh, budu s tebou spát, dokud se neudělám..."
22. Raqua666>>> názor bol unáhlený ( a kto vie perfektne čítať medzi mojimi riadkami tak by určite prišiel na to že si robím prču)
neviem aké bludy som písal pred tým, ale MM aj Cradle of filth su komerčné skupiny lenže MM je čisto komerčná záležitosť jeho pozná skoro každý aj ja mam k jeho hudbe istý vzťah ale porovnávať ho z Cradle of Filth a z úchvatným hlasom daniho? To môže povedať iba decko ktoré sa chvásta tým že od pienok počúva mansona ďakujem pekne!
Pri niektorých songoch mám až také zimomriavky na tele
no. dani skrieka dobre a manson ma zas brutal hlboky hlas. obidvaja maju cosi do seba a pochybujem ze sa napodobnuju. A vascinu textov mansonovi napisal johny5. A klipy mal tiez genialne pred skomercnenim. Dani zas ma popici film creadle of fear. tak co
Scizofrenik:ja ta nechapem sa tu hras na strasne velkeho pomaly do kazdeho na forach zaparas....ked sme uz pri tom vsetky clanky v COF su na vysokej urovni ale Daniho vokal je proste strasny....a pre mna nie je rozhodujuce ze sa predvadza a vsetci ako aj napriklad ty si myslis ze ten co sa najviac predvadza je najsilnejsi a najreprezantivnejsi....ale vsak vidim ako sa spravas....riadis sa presne tymto heslom....Omg spamataj sa
Panebože vy ste taký....neviete spoznať pravé umenie???Pravda že skomernčeli ale pravý poslucháč CoF by ich počúval nadalej.Daniho nikdo nedokázal napodobniť a ani nedokáže
34. Elwen>> ako že ťa fakt nechápem ja že sa predvádzam? že som to nevdel, no neviem akým spôsobom sa danny predvádza ale mne je to jedno neviem prečo by som sa mal spamätať
hovorte si co chcete...mozno dani uz nema taky hlas ako mal ale tak trocha si uvedomte ze skrieka uz 16 rokov...jasne ze nebude mat taky hlas ako mal...a co vam vlastne vadi na danim?hovorite ze vam vadi prave on na cof...ale praveze vdaka nemu cof existuje..sak on jediny tam ostal od zaciatku...tak neviem co riesite
presne ,neviem co riesite kazdy vie ze uz nehraju black ked to samy povedali jedine co zivilo predstavu ze hraju black bol corpsepaint ktory uz tiez nenosia , f podstate je to taky extreme gothic.... a co sa tyka daniho hlasu niet sa co divit ze uz neskrieka po tolkych rokoch a koncertoch.... inak je to velmi dobra skupina
Kto ma nieco proti danimu filthovi je nudla zubata knedla a segedin ,je to naj sevak kde sa nan chce hrabat manson ,manson je komercna svina nevie poriadne spievat kazda pesnicka je ako umieranie
dani je super spevak ked spieva ide my mraz po chrbte
jejda ja som hovorila o sebe že som sa nestrafila, som si nevšimla že je to baba, lebo som nepozrela webku a napísala som jej s tým, že som myslela že je chalan ale zase ani ona sa netrafila hudbou, to je pravda
Neviem co mate vsetci s tou komerciou...ked je nieco komercne neznamena to ze to hned musi byt nekvalitne (aj ked je pravda ze casto to tak je)...a porovnavat Daniho s Mansonom je skor srandovne co uz len ti dvaja maju spolocne okrem dlhych vlasov? asi nic...a porovnavat ich texty? ach jaj...to co pise ani je poezia...umenie...a Manson? haha...a ked niekto povie ze Dani je to jedine co mu na COF vadi tak ten nevie co hovori...sak Dani je COF...ostatni su tam len do poctu
ja i myslim ze dani filth aj jeho kapela cof sa rapidne zmenila od albumu midian .........................je pravda ze bol uzastny spevak ten skrekot nikto nevie napodobit ale teraz je to len komercia nic ine
No podľa mňa v Cradle of Filth hrajú všetci vynikajúco jedinou chybou je Dani. Ten jeho škrek že si viem predstaviť decko ako cche od mamy kus čokolády a tie jeho divné papohyby. Shagrath ten má hlas
podla man ma Shagrath strasny hlas..... Dani je proste umelec... co dokaze z hlasom je nenapodobitelne uzasne.. a jeho texty suuu..no wow mneee sa najviac na COF pacia asi tie texty ... Dani je dokonalý
Ved o tom to je ,že ten škrek ,má byt taký ,ono sa to tam hodi ,a vobec ..porovnávat ho s Mansonom ? ...boli ste na jeho koncerte ?...naposledy ? ...no otrasné ..nestíhal ,bol tučný a vobec ..to bolo strašné .
Pritom koncert CoF to je už o inom ...Dani vie spievat , dokonca velmi čisto lenže aj to čo predvádza sa len tažko dá ..a on to vie ,preto je výnimočný .
A určite nesúhlasím s tým ,že je gay .
Sa zamyslite .
A Shagrath je tiež neskutočný ,aj naživo aj v albuch presne tak isto zaspievané ,žiadne chyby ,žiaden falošný ton .!
Dani a Shagrath nie sú hodní porovnávat sa s Mansonom .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
>>>> tak toto by si mala odvolať manson ani poriadne nema svoje texty a už od ranneho obdobia sa žívý komerciov a cradle of filth a napodobnovat mansoba ty si normalna počuvala si ich niekedy vobec uvedom sa dievca lebo si si riadne nasrala do huby!!!!
sa neposer z toho tvojho mansona do nedavna o nho nikto nezakopol a zrazu sa tu povaluju same pice mansonky by som ti nakopal tu tvoju pojebanu rit!!
dani popravde nema nejaký extra hlas niekedy mam pocit že nestíha a nieje to čistý black metal vychadzaju z heavy metalu>>>>> black metal´gothic metal alebo najnovsí výraz Extreme Metal
-a potom nechápem tú tvoju poznámku s Marilynom,vieš ja som ho počúvala už dávno predtým ako skomerčnel a aj keby som sa z neho šla posrať,on je práve tá osoba ktorá si to zaslúži,pretože jeho texty sú na vysokej úrovni,ale ty si jehen s tých čo ho začali počúvať až teraz...
-tak zahryzni do deky a skús predýchať,že som povedala,že tá nechutná malá zrúda je trapná.....
PS:len pokoj,nieže ti vyletia oči,potom si ich totiž budeš musieť odliepať z monitoru....
obycajne by som brala nazor "schizofrenika" ako prehnany ale kedze ide o Daniho tak s nim suhlasim laskavo by si Daniho ani len s Mansonom porovnavat nemala... co som videla jeho koncert tak manson absolutne nevie spievat a cely koncert sa chytal medzi nohami dani je strasne zlaty najma preto ze je taky malicky a ako skrieka... a pise pekne texty
Lodr Potrat
Narodil jsem se s mateřským znamením popela
Trosky vržené z hvězd a Matky
Kruh čirého krveprolití, plivnul jsem do vod
Života, které úhledně proudily z Jejích bodných ran
Vykosťovač v zádech
Vyrostl jsem na děvkách, které bastard Otec mlátil domodra
Darované kundy mě snadno provedly pubertou
Aah! Nostalgie narůstá
Teď v čase devíti nebo deseti
V tomhle neřestném doupěti nazývaném duše
Umírajícím po znovuzrození
Nořím se hlouběji, aby znovu přišla
Křeč orgasmu při vsunutí...
Zažívám pomalé řezavé znásilnění
Samci vzrušení z amylonitrátu
Oběti násilí uspokojily sebe samy
Díra poskvrňjící drapérii
Mohl bych je přirovnat
K horkému Letnímu dni
Ale do slova a do písmene, je lepší
Pohřbít jejich jména do hrobu
Počítám svá léta na počitadle
S labiálními kroužky a zničenými hlubšími city
Vykosťovač v zádech
"Horrorscopes My Diorama"
Dvanáctá část (až doposud) psychodrama
Další část řetězce, mám v úmyslu Jí ublížit
Uvnitř stejně jako navenek
Perverzní oddechování za maskou
Jsem silný, rozmetej Můj domeček z karet
Vše přivolává Smrt, Její krvácení začíná
Ve zvířecích, rumělkových částech těla...
Plížím se skrz tenké trhliny
Vyrovnaně, raděj si kryj záda
Posedlý vypáčením Pekelných bran
Osvobozením nožů, aby rozřezali Lidskou ochablost
Sním o tom brzo zabít
Hříšník v rukou neřestného Boha
Kdo se ke Mě bude modlit? Gilles De Rais
Ze světla, kde víra vede pravdu na scestí
Vyvrhuju vnitřnosti a vyjímám to nejvlhčí
Čtvrtím mrtvolu a vyřezávám ty nejvybranější kousky
Její alabastrové údy, které tlumí zář smyslného úšklebku
Vagíny, jež pozděj vyzkouším a budu v ní masturbovat
"Mé srdce bylo tepem válečného bubnu
V krčních tepnách v děsivé džungli hrobek
Když Mi číslo třináct spadlo do klína
Rty a pleť jako hřích, Venuše Pasti
Můj apetit se přiostřil, bouře jásala kroužíc
Na poskvrněných ostřích důvodů, dokud Jsem nebyl uspokojen
Jako předkrm by to stačilo, vecpal jsem Ji
Do hrobu, rakev padla téhle Královně Lopat jako ulitá
Vyšla ven jako světlo v Mé mysli
Její tvář byla lavinou perleti, rubínového vína...
Dost se toho rozplizlo, ale ústa byla ještě dobrá na mrdání
Přišla z ústraní, aby si dokázala, že neztratila cit
Líbal jsem Ji zvrhle, škodolibě, zbožně
Ale když JEDEN byl K tomu nadán, je nejlepší rozdělit TŘI?
Vím, že jsem nemocen stejně jako byl Dahmer, ale prostě dělám co dělám
Aah aah ahh, budu s tebou spát, dokud se neudělám..."
Podezřelý stín, když to nejmíň
Čekají, uchopí je Moje planoucí sevření
Škrcení, otevřená náruč
Hledající sladké maso bez obnažených ran
Duhy, jež Mé břitvy vtiskly
Mezi Její výkřiky a nedokončené řezné rány
Vrcholně pěla z děravých plic
Koušu Svůj zlomyslný jazyk
Aby neproklínal výplod z prvotních doupat,
Zmrzlou romanci, tam, kde Andělé, obnažení
Jsou ztraceni pro lásku, bezkrevní, zoufalí
Pláču, oni jen civí...
A civí, a civí, a civí, a civí.
kde by tvoj manson nieco take vypotil, hmm???
BLACK METAL 4EVER!
neviem aké bludy som písal pred tým, ale MM aj Cradle of filth su komerčné skupiny lenže MM je čisto komerčná záležitosť jeho pozná skoro každý aj ja mam k jeho hudbe istý vzťah ale porovnávať ho z Cradle of Filth a z úchvatným hlasom daniho? To môže povedať iba decko ktoré sa chvásta tým že od pienok počúva mansona ďakujem pekne!
Pri niektorých songoch mám až také zimomriavky na tele
CoF robili velmi dobru hudbu, ale aj tak je dani gay
On je jedine co mi na COF vadi....
heh tak bez neho by to ani nemohlo byť neviem keĎ sa vám nepáči tak ho ignorujte ako aj celú skupinu
deti deti
deti deti!!!
keep on CoF !!
dani je super spevak ked spieva ide my mraz po chrbte
COF je komercia a nie metal!
31. decembra 2007 o 19:31
tak aj taka metalica je len komercia potom
no porovnavat mansona a danniho je fakt somarina lebo obe skupiny poznam celkom dobre
jaka komercia? hudba ktora zaraba je komercna a to je asi kazda kapela nie?
hoc to ze ma v novom klipe temptetion derady mi nieje moc sympaticke
pohode neviem.
Pritom koncert CoF to je už o inom ...Dani vie spievat , dokonca velmi čisto lenže aj to čo predvádza sa len tažko dá ..a on to vie ,preto je výnimočný .
A určite nesúhlasím s tým ,že je gay .
Sa zamyslite .
A Shagrath je tiež neskutočný ,aj naživo aj v albuch presne tak isto zaspievané ,žiadne chyby ,žiaden falošný ton .!
Dani a Shagrath nie sú hodní porovnávat sa s Mansonom .
Daniho A Shagratha nemožno porovnávat s Mansonom ..je to uplne niečo iné..