Dar pre otca od mamy riešim ja. Čo by som mala kúpiť?
Mama ma poverila úlohou zohnať ten správny dar pre otca (stále tvrdí, že mám lepší vkus ako ona). Narodky má síce až o mesiac, ale už teraz som v koncoch. Má to byť totiž niečo romantické (ale nie zas moc - je to predsa pre muža) a výnimočné.
vo vyzsom veku su najlepsie asi len nejake vonavky alebo potrebne oblecenie. a na tom nic romanticke nieje. skus teda zarezervovat stol v nejakej fajn restike a nech si rodicia spravia pekny vecer, samozrejme aby to nemusel platit oco
Ako som bol nedávno v Budapešti videl som tam jednu metódu pomocou ktorej do sklenenej kocky vedia vrobiť 3-d obraz človeka alebo hociakého predmetu. Neviem či si ma úplne pochopila. Celkom sa mi to páčilo - a mohol by to byť aj pekný darček - len tá cena nie je až taká priaznivá. V všeobecnosti súhlasím s vyššie uvedením postom - ničím nerušená romantická večera nič nepokazí.
Pawlo: Tú 3D kocku som už kdesi videla, ale asi by bol pre mňa trochu problém ísť do Budapešti a vôbec nájsť miesto, kde to robia (a ani nehovorím o tom, koľko to asi bude stáť). Ale diky, zvážim aj túto možnosť
vela zalezi od veku...ale ked ide o otca tak typujem taký stredný vek...čiže porozmyslaj čo by sa mu hodilo do práce, alebo či nemá úchylku niečo zbierať...a pokial nevies konkretnu vonavku ktora by ho potesila, tak sa vonavkam vyhnmi, nemusis trafit jeho vkus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tá reštika by šla, ale viete aké ťažké je dostať môjho otca von? Má už niekto skúsenosti s romantickou večerou doma?