Muži, aký najkrajší darček/prekvapenie ste dostali od svojej drahej... Na hocjaký sviatok...Ženy aký najkrajší darček/prekvapenie ste dali svojmu drahému k hocjakému sviatku?
jáj a ešte som mu kreslila plagát AC/DC a vyrábala mapu s miestami, kde sme spolu boli a s odkazmi z kupovaných neviem, za skoro 6 rokov sme si toho podávali dosť
ale pamätám si najhorší - upiekla som mu tortu s nesfúknuteľnými sviečkami a najprv to bolo vtipné, ale potom z toho bol bordel, lebo celý vrch torty bol od popola
ja si na darcekoch nejak nepotrpim, takze hitparadu si neviem zostavit, aj ked je ich par, co ma velmi potesili aj presne viem ktore. neviem si vybrat.
@etelnair omg ale ved tam nebol realny xicht chlapa
Torta vyzerala nejak takto a bola to jej uplne prva pecena torta+zdobenie. Sama s tym sice nebola spokojna, pretoze nezohnala dobre farby ale tak, ja som sa z nej tesil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» goo.gl/ij8zpV...
ale pamätám si najhorší - upiekla som mu tortu s nesfúknuteľnými sviečkami a najprv to bolo vtipné, ale potom z toho bol bordel, lebo celý vrch torty bol od popola
Torta vyzerala nejak takto a bola to jej uplne prva pecena torta+zdobenie. Sama s tym sice nebola spokojna, pretoze nezohnala dobre farby ale tak, ja som sa z nej tesil.
» www.birdz.sk/webka/trdelniii...
prepac