Aký narodeninový darček ste dostali na vaše posledné narodeniny od vášho priateľa/priateľky?
Prípadne, ak nemáte priateľa/priateľku tak darček, ktorý vás najviac potešil
ja si pamätám, že som mu dala na narodeniny len kopu sladkostí (kinder vajíčka a podobné , pretože som bola na tom finančne zle ) a keď sa ma on pýtal, čo by som chcela ja, povedala som mu, že nič veľké, pretože som vedela, že ja som jemu dala len drobnosti a bolo by mi trápne, keby mi dal niečo veľké...
a teda...
dostala som toto:
ešte sme spolu nechoili, ked som mala narodky... a asi sa na nase narodky ( obidvaja mame v auguste ) rozideme skvele no
a naposledy som od neho dostala knihu a nausnice ( na valentian ) vlastne uplne naposledy cokoladu, tu mi len tak da hocikedy
Tak asi najužitočnejší dar bol telefón,ale ten som dostala na Vianoce. Na narodeniny som dostala plyšového R2D2 a priesvitné tričko Ale čojaviam, mňa poteší aj kinderko, nejak nemám rada, keď na mňa niekto utráca veľa peňazí.
@bangbangboom to je zložitejšíe ( ako v mojom živote všetko : / ) len sa mi to nechce všetko tu písať na birdzi pochopitelne ale AJ kvôli tomu, že ide preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a teda...
dostala som toto:
a mohol by pokračovať v našej narodeninovo-meninovej obrázkovej tradícii
a naposledy som od neho dostala knihu a nausnice ( na valentian ) vlastne uplne naposledy cokoladu, tu mi len tak da hocikedy
aaaa ja som posledne dostala hviezdu Asov ^^
a potesilo ma to mocneeee