Také divné, že pri frajerke(priateľke) máš finančnú hranicu Ako chápem, že nie vždy človek má na rozhadzovanie sa, a dá sa zohnať i za taký peniaz niečo, ale nemyslím si, že by to malo byť ohraničené tou sumou, ale tým ako ju poznáš a podľa toho jej vybrať patričný darček.
Dievčatá v 16 sami nevedia čo by chceli, kvet nieje víťazstvo (môžem sa mýliť), do voňavkysa trafiť nemusíš a bude ťa trápiť ak jej kúpiš niečo čo nebude používať, zvoľ istotu.
Hlavne niečo čo keď rozbije alebo stratí tak ťa to nebude mrzieť. Ak je ten typ, sprav jej niečo kreatívne, od kreslenia, spievania, hrania serenád cez vyšívanie až po vlastnú vzducholoď, zapni mozog a bu´d originálny, daj jej niečo čo od nikoho nikdy nedostane (aspoň kým si to ty myslíš).
Nechaj sa inšpirovať okolím.
a hlavné je, že by si to mal vymyslieť sám. Má to byť od teba. Ak nevieš, tak jej nedaj nič, možno nejakú čokoládu, ale rozprávaj sa s ňou aj o tomto...
upeč jej tortu.
Ak budem mať raz v živote chlapa a upečie mi tortu (najlepšie s british flag alebo v tvare Tardis) tak sa od neho do smrti nepohnem.
Alebo jej kúp čokoládu, pukance a jedzte to pri filme. A urobte si filmový maratón. (ďalší bod pre dokonalého chalap snov)
alebo ak má obľúbený seriál, herca, film, daj jej vytlačiť na hrnček. Ja už mám také dva, jeden od spolužiaka s Doktorom a ďalší na narodky so Skins od kamošky.
Alebo jej kúp knihu. Ja by som sa potešila.
ja som dostala od drahého na šestnáste narodeniny brko
mal by si vedieť, čomu sa venuje, čo ju baví... a vymyslieť niečo, čo bude využívať a nebude to stáť na poličke a sadať na to prach
prípadne, keď to nechceš pokaziť, kúp jej poukážku do parfumérie alebo do kníhkupectva... tam si už niečo nájde
@ropucha99 klasika gentlemana - kytica ruží , to ideš na istotu, z online kvetinárstva Kvety z lásky odporúčam túto » kvetyzlasky.sk/produkt/kytica-... ale pokojne použi filter cez "kytica pre priateľku" + nechaj jej to zaslať do práce, šupa prekvapko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
barbie pre fajerku? to by musela mať 6 a nie 16
ja by som to riešila voňavkou alebo striebornou reťazkou za toľko peňazí
nie je dobré kupovať drahé veci
Ale pekného.
''
Ďakujem všetkým
Hlavne niečo čo keď rozbije alebo stratí tak ťa to nebude mrzieť. Ak je ten typ, sprav jej niečo kreatívne, od kreslenia, spievania, hrania serenád cez vyšívanie až po vlastnú vzducholoď, zapni mozog a bu´d originálny, daj jej niečo čo od nikoho nikdy nedostane (aspoň kým si to ty myslíš).
Nechaj sa inšpirovať okolím.
to neexistuje zeby ju nepotesilo
Ak budem mať raz v živote chlapa a upečie mi tortu (najlepšie s british flag alebo v tvare Tardis) tak sa od neho do smrti nepohnem.
Alebo jej kúp čokoládu, pukance a jedzte to pri filme. A urobte si filmový maratón. (ďalší bod pre dokonalého chalap snov)
alebo ak má obľúbený seriál, herca, film, daj jej vytlačiť na hrnček. Ja už mám také dva, jeden od spolužiaka s Doktorom a ďalší na narodky so Skins od kamošky.
Alebo jej kúp knihu. Ja by som sa potešila.
inak mi napadlo to, co @24 , ale vzhladom na ten vek no neviem neviem
mal by si vedieť, čomu sa venuje, čo ju baví... a vymyslieť niečo, čo bude využívať a nebude to stáť na poličke a sadať na to prach
prípadne, keď to nechceš pokaziť, kúp jej poukážku do parfumérie alebo do kníhkupectva... tam si už niečo nájde