Napíš jej zbierku básní. Napíš jej pesničku. Upeč jej tortu. Sprav jej náramok. Pobozkaj ju na čelo a daj jej kvet, ktorý má rada. Zober ju na prechádzku, na horúcu čokoládu, poohovárajte všetkých ľudí naokolo a potom ju odprevaď domov....
hmm
napríklad mňa by potešila večera v nejakej super reštaurácii,alebo nejaká dovolenka ..ale z tých reálnejšich také osobné veci,že čo ja viem spravíš jej raňajky do postele,kúpiš jej šperk,spravíš nejakú koláž vašich fotiek,napíšeš jej čo na nej miluješ,...
@dreams155 no každý máme niečo, niekto rozum, niekto cit, niekto silu, niekto krásu, niekto viaceré dohromady a niekto je len druhá kategória ľudí podľa F.M.Dostojevského ...
nie je nič krajšie, ako keď druhému prostredníctvom darčeka ukážeš, že ho poznáš a vieš čo má rád... Takže šup šup, ponamáhaj si trochu kábliky A inak zážitkové darčeky sú tiež super
@martin093 Vždy mi pripadalo smutné, keď sa niekto pýta/l, čo má zadovážiť priateľovi/priateľke k sviatku.
Pripadá mi to, akoby toho človeka ani nepoznal, nepočúval, neregistroval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
napríklad mňa by potešila večera v nejakej super reštaurácii,alebo nejaká dovolenka ..ale z tých reálnejšich také osobné veci,že čo ja viem spravíš jej raňajky do postele,kúpiš jej šperk,spravíš nejakú koláž vašich fotiek,napíšeš jej čo na nej miluješ,...
Takého mäkkého muža, by som chcel spoznať. Tú prvú vetu, by som vyčiarkal.
Stačí, ak si spravíte pohodový večer v reštike a prechádzkou po meste. Zobral by som ju na pekné miesto na mäkkom madraci.
Ja som to skoro vždy riešil tak, že som ju zobral na miesto v KE, kde máš výhľad na celé mesto.. proste krása.. v noci tam nájdeš kopec párikov.
Dokonca zabudol aj na to, že mam meniny
a ešte sa čudoval, že prečo mi prichádzajú stále smsky
Zober ju na vylet alebo jej nieco navar, zeny lubia vylety a jedlo
Má to byť darček od teba...
Pripadá mi to, akoby toho človeka ani nepoznal, nepočúval, neregistroval.
pripadne fitloptu