Prosím vás, ženy, potrebujem pomôcť. Chcel by som potešiť svoju priateľku darčekom. Má rada originálne prekvapenia. Čo si myslíte o tomto ?? Aká by bola vaša reakcia, keby vám váš priateľ daroval na vianoce toto ?? » www.wayfarer.sk/produkt/perla-priani-k
stránku mi načítalo len z polovice...mala som vidieť takú retiazku s perlou? názov produktu je originálny, ale inak je to podľa mňa sprostosť..napríklad už len ten prívesok s retiazkou časom zčernie a už ho nikdy nedá do pôvodného stavu...keď chceš, kúp jej radšej original striebornú retiazku a k tomu navštív obchod špecializovaný na kamene a tam jej niečo vyber...nájdeš tam oveľa zaujímavejšie kúsky....síce nebudú možno balené v takých špeciálnych škatuľkách a nebudú mať za sebou takú špeciálnu historku, ale tú si predsa môžeš vymyslieť aj sám
toto by ma potešilo jedine v prípade, že by som to niekde zbadala, nostalgicky skonštatovala, že niečo také som chcela, keď som mala asi desať a následne by mi to bolo darované s tým, že mi plní ďalší z detských snov
@gukol milujem ťa za to že vieš čím ma potešiť a že ani nad takýmito hovadinami neuvažuješ
Ok, vďaka za rady. Nečakal som že to bude až také hrozné je jasné, žeby som jej nekúpil tú uplne najlacnejšiu, len som chcel nejakú radu, či by tá perla ako-taká bola vhodný dar, ale vidím že asi budem musieť byť kreatívnejší
ja neviem, chlapi s týmto majú vždy taký problém a pritom stačí podľa mňa iba trošku pozornejšie počúvať svoju priateľku a hneď by ste jej vedeli aj na každý deň kúpiť darček..
ale inak - nemám rada, keď sa ma aj kamoši pýtajú, čo kupovať priateľke.. pretože ak toho človeka absolútne nepoznáš, tak vôbec nevieš, čo by ho mohlo potešiť..
Neviem, mňa by nikdy nenapadlo sa pýtať cudzích ľudí, čo kúpiť priateľke na Vianoce. Aj keď ja by radšej niečo vyrobil sám ako kupoval. Ale to som ja, samozrejme, že aj kúpiť je dobré, aj by som kúpil ale myslím, že umelci nejakí to majú s originálnymi darčekmi trochu ľahšie.
ja už mám pre frája kúpené 2darčeky, a ďalších 5 na pláne. a ďalších 5 mi ešte do vianoc napadne
veď, keď niekoho ľúbiš, poznáš tak neni problém s darčekmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
To kup jej už nejaký jednoduchý bižu prívesok so srdiečkom
asi by som dvakrat nadsena nebola
Minule vianoce som jej kupil tricko "I love boys" a nebola spokojná
ale inak - nemám rada, keď sa ma aj kamoši pýtajú, čo kupovať priateľke.. pretože ak toho človeka absolútne nepoznáš, tak vôbec nevieš, čo by ho mohlo potešiť..
ja už mám pre frája kúpené 2darčeky, a ďalších 5 na pláne. a ďalších 5 mi ešte do vianoc napadne
veď, keď niekoho ľúbiš, poznáš tak neni problém s darčekmi.